Крістіан Де Сіка відповідає актрисі, яка критикує cinepanettoni: "Ma chi te vo"

0

Крістіан Де Сіка

Крістіан Де Сіка стала справжньою ідол мережі. У своєму профілі в Instagram, який нараховує більше ніж 650 тисяч підписників, активний щодня. Його останній пост адресований певному Гайя Нанні, флорентійський перекладач, який дав інтерв’ю Кур'єр Вечора він сказав, що хоче дистанціюватися від героїв старого cinepanettoni. Багатьом це ім’я здасться новим, але Нанні працювала з акторами певного рівня, такими як Леонардо Pieraccioni у фільмі Стать ангелів.

Під час інтерв'ю Гайя Нанні згадала Крістіан Де Сіка, король cinepanettoni, і дистанціювався від нього, розповідаючи про одну зі своїх "багата культурна антропологіяЯкі дозволяють їй триматися подалі від Мірандоліна або четвертою коханою Крістіана Де Сіки в Різдвяні свята. Природно, Де Сіці не сподобалися слова, які приберегла для нього флорентійська актриса, і він не вагався відповісти їй тим же.

Крістіан Де Сіка відповідає актрисі, яка критикує cinepanettoni:

Де Сіка зробив скріншот інтерв’ю Нанні та опублікував його у своєму профілі в Instagram: «Гая Нанні каже, що уникає мене та різдвяних свят. Але хто вас знає, але кого ви хочете Гая Нанні". Актор хотів відповісти іронією, яка завжди відрізняла його. Більше того, незадоволений, він також опублікував інтерв’ю у своїх історіях в Instagram, прокоментувавши: «Але красиво чи те во». І цього разу, очевидно, бум лайків і повідомлень вдячності.

Instagram Крістіана Де Сіка: актор продовжує шаленіти в соцмережах

Актор кілька днів тому побив тих, хто а середина серпня вони лише опублікували фотографії обідів і розкішних швидкісних катерів. «Але люди не зламали свій р*** і, щоб поділитися тим, що вони їдять і танцюють, обіймаються, а потім ненавидять один одного», — написав Де Сіка у своїх соціальних мережах. Тому Крістіан використовує свій профіль в Instagram, щоб висловлювати свою думку з різних питань і відповідати на критику. Треба тільки запитати себе: хто буде його сусідом після?

Попередня статтяКейсі Аффлек і ніжна відданість своїй невістці: «Ласкаво просимо в сім'ю Джен»
Наступна статтяК'яра Ферраньї та Федес побиті мамою за екстремальне селфі: "Я не схвалюю"
Редакція MusaNews
Цей розділ нашого Журналу також стосується обміну найцікавішими, найкрасивішими та найрелевантнішими статтями, відредагованими іншими Блогами та найважливішими та найвідомішими Журналами в Інтернеті, які дозволили ділитися, залишаючи свої канали відкритими для обміну. Це робиться безкоштовно та з некомерційною метою, але з єдиним наміром поділитися цінністю вмісту, вираженим у веб-спільноті. Тож ... навіщо все-таки писати на такі теми, як мода? Макіяж? Плітки? Естетика, краса та секс? Або більше? Бо коли це роблять жінки та їх натхнення, все набуває нового бачення, нового напрямку, нової іронії. Все змінюється, і все загоряється новими відтінками і відтінками, адже жіночий Всесвіт - це величезна палітра з нескінченними і завжди новими фарбами! Дотепніший, витонченіший, чутливіший, красивіший інтелект ... ... і краса врятує світ!