fbpx
25 C
Milano
Lördagen den 18 september 2021

Hem Policy för kakor

Policy för kakor

Utökad information om användningen av cookies

Enligt artikel 13 i lagdekret nr. 196/2003 (Kod för skydd av personuppgifter) och tillhandahållande av Garanten för skydd av personuppgifter angående "Identifiering av de förenklade förfarandena för information och förvärv av samtycke för användning av cookies - 8 maj 2014" Studio Color di De Vincentiis Regalino (företaget) tillhandahåller följande information om användningen av cookies på sin webbplats www.musa.news

Vad är cookies?

En cookie är en kort textsträng som skickas till webbläsaren och vid behov sparas på datorn, smarttelefonen eller något annat verktyg som används för att komma åt Internet varje gång en webbplats besöks. Vi använder cookies för olika ändamål för att kunna erbjuda en snabb och säker digital upplevelse, till exempel så att du kan hålla anslutningen till det reserverade området aktivt medan du surfar på sidorna på webbplatsen; lagra referenser säkert; identifiera sidorna på den webbplats som redan har besöks för att förhindra att de upprepas.
De cookies som lagras på datorn kan inte användas för att hämta data från hårddisken, överföra datavirus eller identifiera och använda ägarens e-postadress. Varje cookie är unik i förhållande till webbläsaren och den enhet som används för att komma åt företagets webbplats.

De kakor som används av företaget och deras syfte

tekniska cookies

Navigation cookies: Dessa cookies är nödvändiga för att bläddra bland företagets webbplats; de tillåter funktioner som autentisering, validering, hantering av en surfning och förebyggande av bedrägerier. Dessa är cookies som låter dig verifiera att åtkomst till det reserverade området har inträffat regelbundet och låter dig enkelt navigera genom sidorna på webbplatsen

Ditt tidigare samtycke krävs inte för användningen av dessa kakor.

Funktionalitetskakor: Dessa kakor ger ytterligare funktionalitet och låter oss hålla koll på besökarens val, till exempel språkval. Dessa är cookies som låter dig komma ihåg de inställningar och referenser som används



Ditt tidigare samtycke krävs inte för användningen av dessa kakor.

Analytiska kakor: Dessa cookies från tredje part låter dig samla in information om användningen av webbplatsen av användare. Dessa är cookies som gör det möjligt att upptäcka antalet besökare på webbplatsen, de besökta sidorna, tiden på webbplatsen osv ...).

Ditt förhandsgodkännande krävs för användningen av dessa kakor.

Sociala kakor:

Dessa tredjepartscookies tillåter användare att interagera med sociala nätverk (Facebook, Twitter). Dessa är cookies som låter dig dela webbplatsinnehåll via sociala nätverk

Ditt förhandsgodkännande krävs för användningen av dessa kakor.

Profilering av cookies:

Dessa noggrant utvalda och kontrollerade cookies från tredje part används för att säkerställa att marknadsföringsmeddelanden som tas emot via andra webbplatser som används av företaget för att förmedla sina reklammeddelanden är anpassade till besökarens preferenser. Dessa är kakor som när de används tillsammans med annan information som rör dig, till exempel hur våra produkter och / eller tjänster används, låter dig känna igen när du går in på det reserverade området och tillhandahåller personliga marknadsföringsmeddelanden i linje med besökarens preferenser.

Ditt förhandsgodkännande krävs för användningen av dessa kakor.

De cookies som används på webbplatsen listas i följande tabeller:

FÖRSTA FESTKOKIERNA
kaka Nome varaktighet Syften Samtycke
musanews WC_ACTIVEPOINTER session Teknisk cookie som innehåller värdet av sessionens ID i onlinebutiken NEJ
musanews WC_GENERIC_ACTIVITYDATA session Teknisk cookie som endast finns i fallet med en session med en generisk användare NEJ
musanews WC_USERACTIVITY_ * session Teknisk cookie som möjliggör överföring av data mellan webbläsaren och servern i händelse av en SSL- eller icke-SSL-anslutning. NEJ
musanews WC_SESSION_ESTABLISHED session Teknisk cookie skapad när användaren besöker webbutiken NEJ
musanews WC_PERSISTENT session Teknisk cookie som lagrar funktionalitet och marknadsföringsfunktioner relaterade till personalisering av ID NEJ
musanews WC_MOBILEDEVICEID session Teknisk cookie som upptäcker den enhet som användaren använder NEJ
musanews WC_AUTHENTICATION_ * session Teknisk cookie som möjliggör säker autentisering NEJ
musanews WC_Timeoffset session Teknisk cookie
Används för att beräkna tidszoner för tidsstämplar
NEJ

TREDJEPARTSKOKIES

- Annons -


"Tredjepartscookies" är länkade till tjänster som tillhandahålls av tredje part: de används för olika ändamål, till exempel för att analysera utvecklingen av marknadsföringskampanjer och / eller för att leverera personliga annonser på våra och partnerwebbplatser. Denna aktivitet kallas retargeting och är baserad på navigeringsaktiviteter, såsom den sökta destinationen, de strukturer som visas och mer.
Här är en lista över de ovannämnda kakorna:

Kakans namn Domän Kategori Syften Tredjepartslänksida för deaktivering av kakor
__utma, _utmb, _utmc, _utmli, __utmep, _utmept, _utmv, _utmz www.google.com Permanent Analytics, ominriktning https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it
_dc_gtm_UA_42147344-1 www.google.com Permanent Analytics, ominriktning https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=it

Sociala plug-ins
Dessa "sociala knappar" syns på vår webbplats så att du kan dela innehåll via sociala nätverk, inklusive Facebook, Twitter, LinkedIn, YouTube och Google Plus. Cookies placeras av dessa plattformar på vår webbplats så att de kan samla in information om din bläddring.

Läs mer om cookies från tredje part

Hantering av dina cookiepreferenser

Vid tidpunkten för åtkomst till någon sida på webbplatsen finns det en banner som innehåller förenklad information.
Genom att fortsätta surfa, genom att komma åt ett annat område på webbplatsen eller välja ett element av samma (till exempel en bild eller en länk) har samtycke ges till användningen av kakor.
Det är möjligt att ändra och hantera dina cookieinställningar via webbläsarinställningarna:

  1. via dina webbläsarinställningar
    Om du vill blockera eller ta bort kakor som tas emot från företagets webbplats eller någon annan webbplats kan du göra det genom att ändra webbläsarinställningarna genom lämplig funktion.
    Nedan finns länkarna till instruktionerna för följande webbläsare:
    - Internet Explorer - http://windows.microsoft.com/en-gb/windows-vista/block-or-allow-cookies
    - Chrome - https://support.google.com/chrome/answer/95647
    - Firefox - https://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences
    - Opera - http://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy/
    - Safari - http://support.apple.com/kb/PH17191
    Vi påminner dig om att inaktivera alla cookies, inklusive navigerings- och funktionskakor, kan orsaka besvär för navigering på företagets webbplats. Du kan till exempel besöka webbplatsens offentliga sidor, men det är kanske inte möjligt att komma åt det reserverade området eller göra inköp.

Användning av andra webbplatser

Vi rekommenderar att du läser informationen om sekretess och kakor på de webbplatser som du använder via länkarna på företagets webbplats.

Dina rättigheter

När som helst kan du begära information om behandlingen av dina personuppgifter, få uppdatering, korrigering eller integrering av densamma, samt få annullering, omvandling till anonym form eller blockering av uppgifter som behandlats i strid med lagen och motsätta sig bearbetning av dig enligt bestämmelserna i artikel 7 i lagdekret 196/2003 som rapporteras i sin helhet i slutet av denna information.

För att utöva dina rättigheter kan du kontakta den registeransvarige genom att skicka ett skriftligt meddelande till adressen nedan eller ett e-postmeddelande till [e-postskyddad]

Ägare och chef för databehandling

Den registeransvarige är Ditta Studio Color di De Vincentiis Regalino, Via Da Denominare 1, 15 - 65020 Turrivalignani (PE)
Den person som ansvarar för behandlingen är Herr Regalino De Vincentiis.

Senaste uppdatering: 18 juli 2017

Artikel 7 Lagdekret 196/2003. Rättigheter tilldelade den berörda parten.

  1. Den berörda parten har rätt att få bekräftelse på att det finns personuppgifter om honom, även om de ännu inte har registrerats, och deras kommunikation i en begriplig form.
  2. Den berörda parten har rätt att få uppgiften:
    1. Uppkomsten av personuppgifter
    2. av syften och metoderna för bearbetning
    3. den logik som tillämpas vid behandling som utförs med hjälp av elektroniska instrument.
    4. identifieringsuppgifterna för ägaren, cheferna och den utsedda representanten enligt artikel 5,
    5. av ämnen eller kategorier av ämnen till vilka personuppgifterna kan meddelas eller som kan lära sig om dem som utsedd representant inom statens, chefernas eller agenternas territorium.
  3. Den berörda parten har rätt att erhålla:
    1. uppdatering, korrigering eller, när intresserad, integration av data;
    2. en annullering, omvandling till anonym form eller blockering av uppgifter som behandlas i strid med lagen, inklusive sådana som inte behöver behållas för de ändamål för vilka uppgifterna samlades in eller därefter behandlades;
    3. intyget att de operationer som avses i bokstäver a) och b) har uppmärksammats, även vad gäller deras innehåll, av dem till vilka uppgifterna har kommunicerats eller spridits, utom i fallet där denna uppfyllande visar sig omöjlig o innebär användning av medel som uppenbarligen står i proportion till den skyddade rätten.
  4. Den berörda personen har rätt att invända, helt eller delvis:
    1. av legitima skäl, behandling av personuppgifter om honom, även om det är relevant för syftet med insamlingen
    2. till behandling av personuppgifter om honom i syfte att skicka reklammaterial eller direktförsäljning eller för att utföra marknadsundersökningar eller kommersiell kommunikation.

Tekniska kakor: De behöver inte förhandsgodkännande från användaren för deras användning.

Analytiska kakor: De kräver ett förhandsgodkännande från användaren för deras användning.

Profilering av cookies: De kräver ett förhandsgodkännande från användaren för deras användning.

Sociala och profileringskakor: De kräver ett förhandsgodkännande från användaren för deras användning.



Köp trafik till din webbplats