The Lord of the Night ing Pameran Buku lan ing Libri ing Piazza

1
Wong lanang ing wayah wengi
- Iklan -

Kira-kira sèket stand nunggu pengunjung "Libri in Piazza" sing dijadwalake tanggal 2 lan 3 April ing Rivoli (Turin), kalebu telung stasiun radio lan televisi. Ana rong wilayah sing misahake, siji khusus kanggo genre "komik" lan liyane kanggo penerbit.

Acara kasebut kalebu program acara jaminan sing sugih, saka upacara sambutan karo panguwasa lokal lan ibu baptis Elena Mirullo, nganti rapat karo penulis, saka presentasi karya lan panulis ing Ruang Konferensi ing Piazza Martiri della Libertà, nganti sastra. aperitifs ing aktivitas komersial ing liwat Piol. 

Pungkasan, ngadeg organisasi, CSU, Collettivo Scrittori Uniti, klompok penggemar nulis sing lair kanthi tujuan promosi buku sajrone pameran nasional. Dumunung ing cedhak Sala Convegni, bakal dadi tuan rumah akeh karya lan ing antarane iki, kanggo pisanan ing alun-alun, buku The Lord of the Night, misteri ing Venesia taun 1605. 

Kabeh duwe pengalaman musik langsung, uga wawasan babagan masalah saiki lan kegiatan video game. 

- Iklan -

Pameran Buku Internasional ora mbutuhake introduksi, ing taun iki ing edisi XXXIV sing, kaya biasane, janji bakal kebak rapat lan acara sing luar biasa. 

Ing judhul "Wild Hearts", bayangan bakal revolve watara tema panelusuran kanggo pangarep-arep kanggo mangsa, panelusuran sing ora bakal nilar kita ing éwadéné saka sumelang, turbulous donya kebak masalah gedhe tenan sing kita urip. 

- Iklan -


81 ewu meter persegi ing edisi pungkasan dilewati luwih saka 150 ewu pengunjung. Kanthi prospek konkrit kanggo niru sukses, pameran 2022 bakal dianakake ing ibukutha Piedmontese wiwit 19 nganti 23 Mei ing Lingotto Fiere ing liwat Nizza lan liya-liyane. Nyatane, inisiatif Salone Off bakal nggawa buku lan pertunjukan ing njaba paviliun, kanthi tampilan istimewa ing pinggiran kutha lan wilayah metropolitan. 

Antarane akeh aktor saka pameran penerbitan Italia paling gedhe, penulis, bakul buku, pustakawan, guru lan siswa, omah penerbitan lan akeh pembaca, Hall 2 bakal dadi tuan rumah maneh ing United Writers Collective. Ing kene, karya-karya akeh penulis bakal kasedhiya, kalebu buku Il Signore di Notte, karya debut Gustavo Vitali, sing, kaya sing dilaporake ing situs web buku kasebut, entuk ulasan sing apik saka para pamaca lan profesional. Penulis sing padha bakal ana ing Kamis 19 Mei lan Jumuah 20.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan buku kuning "The Lord of the Night" hubungi penulis



Gustavo Vitali - 335 5852431 - skype: gustavo.vitali - gustavo (AT) gustavovitali.it

situs resmi - kaca facebook - immagini gratis kanggo nggunakake

- Iklan -

1 komentar

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.