Salam Renzo Arbore, Genius saka "perapian anyar"

0
- Iklan -

Ing sawetara dina Renzo Arbore bakal mengeti ulang tahun

Ya, aku ngakoni kanthi jujur, aku tuwuh ing roti lan Renzo Arbore Kab. Ora ana pribadi radio lan televisi liyane sing wis disihir, disihir, kepincut, kasengsem lan nyenengake aku kaya bakat Foggia sing apik banget. Ing sawetara dina, persis ing 24 Juni, bakal ngrameke kang Ulang taun kaping 85 lan kita ing Musa News mesthi ora lali.

Ngomong babagan Renzo Arbore bisa uga kaya latihan sing meh ora ana gunane, amarga kabeh wong ngerti dheweke, ngormati dheweke, tresna marang dheweke. Ora ana wong kaya dheweke sing wis ngliwati radio lan televisi suwene sèket taun kepungkur minangka protagonis mutlak lan mung dheweke, bebarengan karo Gianni Boncompagni, dheweke bisa ngomong yen dheweke nggawe sejarah ing ngendi wae dheweke kerja.



- Iklan -

Renzo Arbore, karya kang

Bendera Kuning, Persetujuan dhuwur, Khusus kanggo sampeyan, Dina Minggu liyane, Sing wengi, Kabeh bali. Aku lelungan kanthi ati-ati lan aku njaluk ngapura kanggo kabeh kekurangan, nanging kanggo dhaptar lengkap karya radio lan televisi Renzo Arbore, aku kudu njaluk papan tambahan saka penerbitku. Range tumindake akeh banget lan perane akeh banget:

Pembawa acara radio lan televisi, pengarang radio e televisi, regista, musisi, disc jockey, panulis skrip e komposer. 24 Juni minangka ulang tahun sing rada khusus amarga tekan tonggak penengah nanging isih penting, mengeti 85 taun artis sing mbokmenawa ora bisa diulang.

Kanca seumur hidup

Ing wektu nulis, kita ora ngerti yen Mamma Rai, sing duwe utang akeh marang Genius of Foggia, bakal ngaturake khusus kanggo dheweke ing ulang tahun penting iki. Iku pancene bakal dadi upah minimal marang artis sing wis luwih saka sèket taun wis nandhani perusahaan televisi negara minangka ora ana lan sing wis menehi prestise kanggo pesawat televisi sing ditetepake ing salah siji lagu, Urip iku kabeh kuis, sing"perapian anyar"Domestik.

- Iklan -


Sayange, akeh sing dadi anggota band sing apik banget, bocah lanang sing ora bisa diowahi lan cerdas, ora bisa melu perayaan kasebut amarga wis ora ana maneh. Gianni Boncompagni, Mario Marenco, Franco Bracardi, Luciano De Crescenzo, Riccardo Pazzaglia, Massimo Catalano wong-wong mau wis padha ninggalake wong-wong ing donya.

Pasuryan sing wis kondhang kudu matur marang dheweke: Matur nuwun

Saben kreasi radio - televisi pantes papan tartamtu, uga karakter sing digawa menyang kawruh masarakat umum saka Robert Benigni a Milly Carlucci, ing kana Nino Frassica a Marisa Laura, ing kana Michele Mirabella a Maria Grazia Cucinottkanggo, saka Luana Ravegnini a Ilaria D'Amico. Kanggo kang kinasih Toto, dheweke mesthi bakal komentar: "Ing pasuryan baking soda!".

Dina iki, Renzo Arbore sing gedhe wis ngumumake yen dheweke bakal ninggalake mitos orkestra Italia, nanging mesthi ora bakal ngaso. Kosok baline. Kanggo sawetara wulan sabanjure, sawetara proyek bakal diwiwiti, nanging musik bakal dadi peran utama. Lan kanggo pungkasan taun… hadiah sing paling apik lan paling pantes.

Ing Foggia, punika Casa Arbore

Maneh Renzo Arbore Kab iku pangecualian mirunggan. Ing negara kita sing ayu, asring lali, akeh banget karakter gedhe sing dilalekake sanalika ilang. Mung sawetara dina kepungkur dheweke ilang Liliana De Curtis, ing 89, ora bisa ndeleng museum darmabakti kanggo bapakné kang gedhe, Toto. Akeh tembung lan janji, nanging 0 fatti

Kutha Foggia, ing tangan liyane, wis rampung ing wektu lan protagonis mutlak acara bakal bisa ngrameke ing rawuh. "Ing pungkasan taun aku ngresmikake Casa Arbore ing Foggia kanthi kabeh koleksi radio, barang plastik, cinderamata sing dijupuk ing saindenging jagad.”, Iki woro-woro seneng saka artis saka Foggia. Ora ana wong, luwih saka dheweke, sing pantes diakoni, amarga ora ana sing kaya Renzo Arbore. Salam Master!

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.