Coronavirus, Lady Gaga: "We are one world"

0
- Iklan -

"Surat katresnan kanggo donya" mula Lady Gaga nemtokake acara "One World Together At Home" sing diatur lan ditayangke ing wengi tanggal 18 April kanggo matur nuwun lan dhukungan marang para petugas kesehatan ing garis ngarep kanggo nglawan darurat Covid-19 yaiku mengaruhi kabeh jagad.
Wolung jam pertunjukan lan luwih saka 70 seniman saka saindenging jagad melu acara ing pagelaran omah-omah kasebut: saka Paul McCartney nganti Rolling Stones, Elton John, Sam Smith, Jennifer Lopez, Stevie Wonder, Taylor Swift, Beyoncé lan liya-liyane. !

Artis sing melu acara 'One World Together at Home'

Pop Star Lady Gaga dhewe mbukak tarian kasebut lan nyenengake para pamirsa nyanyi piano Charlie Smlin "Smile". Lan uga ana pajeg kanggo Italia kanthi video saka loro dhokter Italia saliyane partisipasi Andrea Bocelli lan Zucchero.

Kanggo nutup konser Lady Gaga sing bareng karo Celine Dion, Andrea Bocelli lan John Legend ing cathetan "The Preyer" diiringi piano dening Lang Lang.

Andrea Bocelli, Celine Dion, Lady Gaga lan Lang Lang nalika mainake 'The Shalat'

Ing pungkasan acara gedhe kasebut, Global Citizen ngumumake yen 127,9 yuta dolar wis dikumpulake kanggo dana solidaritas kanggo WHO.

- Iklan -
- Iklan -


Kanthi kedadeyan kasebut ing wektu sing angel banget sing nyentuh kabeh jagad, kita bisa ngerti kepiye musik nyawijikake para seniman saka saindenging jagad lan minangka basa universal sing nyawiji kabeh wong amarga ing wektu iki "Kita minangka siji jagad"!

Tonton penampilan Lady Gaga, Celine Dion, John Legend, Andrea Bocelli lan Lang Lang kanthi nada "The Shalat":

Miturut Giulia Caruso

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.