Vingegaard menang tur de france

0
- Iklan -
wisata Prancis

Tour de France rampung kanthi kamenangan panggung dening Jasper Phillipsen (Alpecin-Deceuninck) nanging kanthi kamenangan ing kompetisi jonas vingegaard.

Dane enom, nyatane, bisa njupuk jersey kuning a  Tadej pogacar, nelukake kompetisi lan pangarepan ngageti.

Nyatane, dheweke ora kalebu favorit, nanging dheweke nggawe tur luar biasa kanthi menang kamenangan sadurunge kesimpulan.

Juara enom wis nantang saben liyane tanpa henti, menehi urip kanggo tantangan sing pantes kanggo balapan kepungkur.

- Iklan -

Padha ngadhepi saben tataran sawise tataran, malah karo moments olahraga gedhe, karo pangarepan sawise kacilakan lan umume ing game confrontation lan sambutan banget.

- Iklan -

Kita bisa ngomong sing muter muter mbuktekaken dadi olahraga unggul, banget adoh saka banality saka bal-balan lan disiplin liyane ngendi atlit wis dadi selebriti, tinimbang atlit, kang padha kudu lan tetep.

Tur sing wis nggawa jeneng anyar menyang ngarep lan nuduhake carane muter muter isih bisa menehi emosi gedhe.

Kanggo nggawe tur de france 2022 khusus, iku uga panas banget.

Massa panas sing nutupi Eropa nyatane wis ngowahi saben tahapan dadi tantangan nyata marang awake dhewe, kanthi kahanan iklim sing ekstrem bisa nyebabake para atlit sing paling tahan.

Musim panas sing katon bakal ninggalake tandha ing olahraga, nuduhake manawa saiki aspek iklim bisa ngganti profil atlit sing sampurna.

Artikel kasebut Vingegaard menang tur de france pisanan diterbitake ing Blog Olahraga.

- Iklan -
Artikel sadurungéCarane hard urip nikah: Ben Affleck tiba asleep ing Seine
Tulisan sabanjureEdoardo Tavassi nyerang Jeremias Rodriguez: "Aku ora pengin ndeleng dheweke maneh"
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!