- Iklan -

SINGLE BARU Kasedhiya ing RADIO LAN DIGITAL

Da, Jumuah 2 Oktober, video "NGOMONG APIK(Label Ore25 / Marte, disebarake dening Artist First), single anyar dening panulis lagu lan musisi JAQUELINE sing kasedhiya ing rotasi radio, ing platform streaming lan download digital.

Video, katuntun dening Daniele Comelli lan Davide Fraraccio, kasedhiya ing link ing ngisor iki: https://youtu.be/EBFLcbrO1a8

"NGOMONG APIK"Yaiku lagu sing dipengaruhi funk sing ditondoi dening gitar gitar magnetik sing nyritakake pungkasane kisah katresnan sing nyiksa, angel dipahami lan akeh banget ing antarane wanita sing percaya dhiri lan wong sing cemburu.

- Iklan -

"" Wong Cemburu "pengin dadi seksi saka lakuku (tresnaku), nanging uga kanthi provokasi," khutbah "kanggo sapa wae sing dangkal babagan pangeran perasaan - ujar Jaqueline - Katresnan minangka lelungan kanggo nemokake awake dhewe, Liyane, tanpa mikir yen kudu nglampahi wektu sing mesthi bakal boros. Punapa mawon critane, mesthi bakal dadi rencana ing awake dhewe, ing karukunan kita, kanggo nemokake akeh wong sing manggon ing kono lan paradoks sing ngatur ».


jaqueline (jeneng panggung saka Jaqueline Branciforte) minangka penyanyi lan musisi Sisilia sing nemokake musik amarga koleksi rekaman bapakne sing apik, ngrungokake legenda musik internasional wiwit cilik wiwit Michael Jackson, Madonna, Pangeran, Stevie Wonder, Aretha Franklin lan liya-liyane. Piyambakipun damel debut ing final Festival Show 2011, ing pundi piyambakipun tampil langsung ing panggung bergengsi ing Verona Arena. Sawise lulus, dheweke pindhah menyang Roma lan mlebu ing akademi musik "Saint Louis College of Music". Ing taun 2018 lagune "Go away" minangka bagean saka soundtrack film kasebut milih dadi David di Donatello lan Nastri D'Argento "Ing sawijining dina dumadakan" lan ing taun sabanjure dheweke dadi salah siji saka wolung finalis Area Sanremo 2019 con trek sing ora dirilis"Game Over". Dheweke saiki lagi nggarap album debut, amarga ing taun iki.

www.kamakat.it

 www.facebook.com/Jaquelineofficial

- Iklan -

www.instagram.com/jaquelineofficialpage

Milan, 2 Oktober 2020

Kantor Pers: Parole & Dintorni - Francesco Di Mento ([email dilindhungi] - 02 20404727) 

Radio Promo: Agensi Promosi Isabel Zolli ([email dilindhungi] - 3661703717) 

label: 25 jam ([email dilindhungi])

Edisi MArteLabel ([email dilindhungi])

Distribusi digital: Artis Pisanan ([email dilindhungi])

- Iklan -
Artikel sadurungéZona kenyamanan: apa lan carane metu saka "sarang" sing aman
Tulisan sabanjureBand awak Cryo Sculpt Raffaele Ruberto Skin review
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.