Vaksin lobus

0
Lob vaksin
Lob vaksin (Google)
- Iklan -

Vaksin balon minangka pangarep-arep anyar supaya bisa metu saka pandemi

Vaksin balon sing, bisa uga, ora ana sing ngerti lan ora ana sing ngerti anane, ana ing antarane kita. Wiwit tanggal 11 Juni 2021, kabeh warga Eropa bisa nggunakake vaksin virus corona anyar. Iki minangka obat sing beda banget karo obat sing wis biasa dingerteni ing jaman iki. Durung disetujoni deningEma (Badan Obat Eropa), utawa deningAIFA (Badan Obat Italia), nanging minangka obat sing bisa sumpah keamanane. Iki ora bisa diinokulasi karo jarum suntik tradisional, nanging bisa ditindakake kanthi alami, cukup kanthi ambegan, sanajan nganggo topeng sing isih dadi pitulung medis kanggo nyegah saiki. Bentenane substansial saka vaksin mRna liyane yaiku nyatane vaksin iki minangka messenger, nanging mung ngirim:

  • Emosi
  • Bungah
  • pangarep-arep
  • Sedot wedi
  • Rasa seneng

sing ana ing jumlahe ing macem-macem jumlah, nanging sing bebarengan dadi obat sing paling alami nglawan virus. Saiki sampeyan bakal kepengin ngerti jeneng vaksin inovatif lan revolusioner iki.

Vaksin lobus Jenenge? Euro 2020

Persis. Nanging apa kompetisi bal-balan Eropa sing diwiwiti tanggal 11 Juni pungkasan karo vaksin kanggo nglawan virus corona? Turnamen UEFA Euro 2020 ora mung pusat karo vaksin coronavirus, nanging uga vaksin sing paling alami lan efektif, tanpa efek samping tumrap virus sing ngowahi urip kita sajrone setaun kepungkur. Yen ditliti babagan komposisine, sampeyan bakal bisa ndeleng manawa ana kabeh komponen sing bisa njamin supaya bertahap lan terus bali menyang normal sing dikarepake.

- Iklan -

Emosi

Malah kanggo non-penggemar, kanggo sing meh ora nate nemoni pertandingan bal-balan, nekani upacara pelantikan Kejuaraan Sepak Bola Eropa 2020 pancen ora bisa ditolak. Wis luwih saka setaun, stadion ing saindenging jagad ditutup amarga ana pandemi kasebut. Waca wong ing jabatan maneh, sanajan jumlah sing luwih cilik tinimbang kapasitas fasilitas lan dilengkapi topeng, minangka pratandha sing nyata yen ana sing owah. Emosi kasebut diwiwiti saka sinyal kaya iki, sing nggawe sampeyan ndeleng cahya ing mburi trowongan sing peteng banget suwene setaun setengah. Vaksin lob wis kasedhiya.

Bungah

Bungah dirasakake ing awang-awang. Sampeyan ambegan kanthi bungah nalika mbengok bali ing stadion. Tangisan sing mbebasake, tangisan tumrap virus sing nyebar pati lan kasepen, tangis lan nesu. Sing nyurung-nyipta tim bal-balan nasional uga, lan utamane, ana rangsangan kanggo awake dhewe, kulawarga lan bangsane, kekuwatan kanggo nanggepi musibah lan kekarepane bakal bangkit maneh saka sadurunge. Topeng mung bisa nglemes swarane kebangeten sing kuat, mesthine ora bisa mandheg utawa nggawe kekuwatan lan konsistensi. Vaksin lob wis kasedhiya.

- Iklan -

Pangarep-arep

Jarang acara olah raga nganggep nilai sing ngluwihi wates tegese mung alami. Euro 2020, kaya jeneng kasebut, minangka turnamen sing kudune kedadeyan ing wulan Juni 2020. Pandemi Covid - 19 minangka tsunami sing nyapu kabeh lan mbatalake. Persis setaun mengko turnamen iki duwe makna ekstra sing luwih penting. Muga-muga sing paling ala pancen ana ing mburine lan supaya kita duwe masa depan sing bakal ngidini kita miwiti urip maneh. Muga-muga manawa bal kasebut mbukak kabeh kekarepan kita kanggo tangi lan miwiti lelungan kanthi tiba-tiba. Vaksin lob wis kasedhiya.

Vaksin lob nemu rasa wedi

Nanging mesthi ana sing ngelingake sampeyan ora kabeh lelungan mudhun. Bali menyang normal uga kalebu rasa wedi, sing nggawe sampeyan wedi bali menyang jaman peteng. Episode babagan pemain bal-balan Denmark eriksen iku wayahe ngagetake. Ing satunggaling tangan, tragedi sing lagi ana ing lapangan iki, kanthi pemain bal-balan ambruk ing lemah sing diwenehi pirang-pirang pijet jantung supaya bisa urip maneh, nanging ing pikirane, sanajan mung sawetara, jinis kutukan mabur liwat kabeh kepala kita. Kaya dene pandemi pandhemen sing dawa lan tanpa wates, kanthi jejak matine, ora pengin nilar kita lan pengin menehi tandha acara olahraga kanthi dramatis kanthi kabeh makna ulang. Vaksin lob wis kasedhiya.

Rasa seneng

Kabegjan teka sawetara wektu, nalika federasi Denmark ngumumake manawa pemain kasebut wis eling maneh. Wedi sing gedhe, rasa wedi yen bakal mudhun maneh ing peteng depresi, ditrapake dening rasa seneng yen ana sing ngowahi. Ayo diarani pratandha, ayo ngarani apa wae sing dikarepake, nanging iku sing paling dibutuhake. Soko sing nggawe kita ngerti, lan bisa uga ngapusi, yen dalan sing dituju iku dalan sing bener. Kabegjan minangka wayahe, desahan, malah lega, sing bisa ngowahi urip sampeyan. Kabungahan sing paling kuat asring bisa kedadeyan amarga rasa wedi banget yen, yen wis ngalahake, langit bakal tambah biru. Vaksin lob wis kasedhiya.

Vaksin balon Euro 2020 isih ana utawa bisa uga, luwih gampang, dorongan kapercayan sing luar biasa lan ora krasa lara. Saka 11 kutha Eropa sing dadi tuan rumah kompetisi bal-balan, tangisane urip W saya banter, urip bebarengan karo wong sing dikasihi, kanca, nanging uga wong liya, karo wong-wong sing durung ngerti, sing durung nate ketemu, wong sing wis tau kenal ora nate ijol-ijolan tembung, nanging, kaya kita, aku pengin urip maneh sing virus coronavirus wis musna.


Vaksin lobus

Vaksin balon Euro 2020 minangka impen, utopia sing bisa ditindakake. Pisanan ing pikirane, banjur ing ati. Iki minangka vaksin sing ora ngalangi efek sing migunani, kosok baline nyebar kanthi eksponensial. Sanajan nganggo topeng lan njaga jarak sing aman, infeksi ora bisa diblokir. Lan iki minangka penularan sing paling apik lan dikarepake ing jagad iki.

Artikel dening Stefano Vori

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.