Katresnan lan masak: ikatan sing ora bisa dipisahake

0
Katresnan lan masak: ikatan sing ora bisa dipisahake
- Iklan -

Katresnan lan masak minangka rong tema sing ora bisa dipisahake, padha bebarengan lan bisa nggawe kesatuan sing sampurna.

Kanggo abad, njupuk partner dening tenggorokan wis cara paling apik kanggo ngiyataken ikatan katresnan malah luwih; asas iki bener apa mung siji saka loro nyiyapake pasugatan, mbok menawa karo nedha bengi romantis, utawa apa sampeyan nyiyapake pasugatan bebarengan amarga nggawe karemenan luwih lan complicity.

Katresnan ing pawon nggawe sampeyan luwih tresna

Yen konsep iki nyata, ujare para ahli, nyatane kasunyatan kasebut bukti ilmiah. Survei kasebut nuduhake yen wanita, sawise mangan, luwih sensitif marang rangsangan romantis sing diarahake dening pasangan.

Sabenere kanggo alesan iki, minangka panggonan tanggal pisanan bisa uga tengen kanggo milih nedha bengi metu minangka pangan penting ing phase pacaran.

- Iklan -

Ing ngarep sajian sing apik, hubungan pasangan digabungake luwih apik, ngeculake luwih gampang, kita ngobrol akeh ing meja lan ngeculake, dadi luwih intim lan spontan.

Katresnan lan masak: ikatan sing ora bisa dipisahake

Hubungane katresnan lan masak

Gegandhengan antarane katresnan lan nutrisi iku khusus banget, nyatane normal banget kanggo wong-wong sing rumangsa dhewe kanggo ngeculake hawa nafsu kanthi mangan sing akeh, uga wong-wong sing lagi gandrung cenderung duwe weteng ditutup amarga wis. kebak emosi.

A psikolog ngandika sing sak awal sesambetan iku cukup normal kanggo ilang bobot amarga ing kahanan tartamtu kita fokus ing nandur modal emosional ing mergo.

Mengkono uga nalika, sayangé, kita ditinggal, nyatane kita cenderung nutup ing awake dhewe, nyenengake awake dhewe liwat apa sing bisa kita cokot.

Hubungan antarane jinis lan panganan

Hubungan sing ana ing antarane rong tumindak kasebut luwih cedhak amarga loro-lorone nggawe katresnan lan mangan kalebu area otak sing padha lan ngeculake hormon sing padha, utawa dopamin; iku neurotransmitter disambung menyang sensation saka kesenengan lan kasenengan.

Akeh sing ngerti ikatan sing cedhak iki amarga panganan sing ditetepake minangka aphrodisiacs lan mulane bakal ngidini sampeyan duwe urip seks sing luwih aktif lan nyenengake sawise nedha bengi.


Kasunyatane yaiku ora ana pasugatan utawa pasugatan sing nuwuhake pikiran sing reged ing pikirane, asring kahanan karukunan sing digawe nalika nedha bengi romantis sing gampang nyebabake kegiatan sabanjure.

- Iklan -

Sanajan, Nanging, ing teori iki ana gandum saka bebener amarga ana jinis tartamtu saka panganan sing, yen dijupuk karo reguler tartamtu, bisa bantuan kanggo duwe urip seksual luwih aktif amarga padha ngemot mineral migunani lan vitamins.

Antarane mineral paling misuwur kita nemokake seng banget ana ing kerang, iku penting kanggo produksi testosteron lan mbenakake kesuburan; lombok, uga kondhang kanggo karakteristik iki amarga iku vasodilator banget lan mulane ngidini getih kanggo mili luwih menyang organ kelamin nggawe wong luwih sensitif kanggo rangsangan, malah jahe bisa bantuan ing pangertèn iki amarga ndukung degdegan lanang.

Jinis lan masak

Kapan mangan bareng

Kesempatan kanggo nedha bengi romantis bisa dadi akeh, wiwit sore ulang taun nganti dina Valentine, nganti kepinginan sing gampang kanggo bebarengan.

Nggawe kabeh prasetya reconcile ora tansah gampang supaya sampeyan bisa mutusaké kanggo ngatur iku uga ing advance supaya sampeyan bisa loro bebas lan rencana macem-macem tugas supaya kabeh bisa sampurna.

Milih menu luwih dhisik bisa dadi solusi sing bener supaya sampeyan bisa yakin duwe kabeh bahan ing omah lan bisa uga nindakake sawetara tes supaya luwih yakin ing persiapan kasebut.

Tresna lan masak nyetel swasana ati

Mulai karo meja

Persiapan meja minangka unsur penting kanggo nggawe sore romantis sing nyenengake.

Kanggo nggawe maneh atmosfer becik sampeyan bisa nyumet lilin wangi lan muter sawetara musik latar mburi sayah; malah centerpiece becik karo kembang bisa nggawe prabédan nyata.

Cahya kudu alus supaya konteks alus lan romantis.

Minangka kanggo nedha bengi, iku uga dikenal sing ing acara-acara khusus masakan basis iwak sing paling sukses; sampeyan bisa miwiti karo wiwitan banget adhedhasar prawns karo kentang lan zucchini pesto, banjur sampeyan bisa pindhah menyang iwak lasagna, thanks kanggo sampeyan ora mung bisa nelukake atine partner, nanging uga roso; kanggo kaloro sampeyan duwe alternatif saka bal iwak utawa scallops au gratin.

Sisih paling penting saka nedha bengi mesthi panganan cuci mulut, desserts coklat sampurna kanggo nedha bengi romantis; pilih ati fondant sing anget utawa kue tenerina, yen sampeyan bisa nambahake bubuk lombok ing antarane bahan-bahan kasebut, sukses sore bakal dijamin.

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.