Topeng Obat: Topeng pasuryan anyar Pixi Beauty

0
Topeng obat
- Iklan -

Terkenal amarga garis bebas kekejeman, sing menehi kulit sentuhan sing sehat lan cerah, Pixi Beauty wis mutusaké kanggo nggedhekake sawetara saka sudhut produk skincare dening ngenalke baris anyar saka topeng rai: ing Topeng Obat.

Saiki angel golek wanita sing ora ngurus kulit kanthi rutinitas perawatan kulit. Ana sing seneng topeng kain, sing wis dadi populer ing taun-taun pungkasan, lan sing seneng topeng krim.

Pixi Beauty wanted kanggo menehi kita baris saka topeng saka tekstur jeli cocok kanggo kabeh jinis kulit.

Sadurunge mriksa produk, aku mesthi nyoba nyoba kanggo wektu tartamtu supaya bisa menehi kesan nyata babagan aku lan nyoba menehi saran babagan apa sing bisa ditindakake kanggo sampeyan.

- Iklan -

Nanging saiki ayo goleki Topeng Obat dening Pixi Beauty.

Masker Obat Mawar Kab

mawar-obat-topeng-pixi

La Masker Obat Mawar Kab minangka topeng sing menehi efek toning lan nutrisi, utamane cocok kanggo kulit garing. Kasedhiya saka campuran mawar, minyak argan, kunir lan gotu kola, tumindak kanthi nutrisi lan nyedhiyakake tingkat hidrasi sing tepat sing dibutuhake kulit. Ekstrak tanduran lan nutrisi mbantu kulit regenerasi lan hidrasi dhewe.

Kita bisa ngubungake mupangat sing diwenehake dening Masker Obat Mawar kanggo bahan aktif kayata:

  • Minyak rosehip sing mbantu kulit regenerasi lan hidrasi kanthi jero
  • Gotu kola sing nduweni aksi sing nyenengake
  • Minyak argan kanthi sifat smoothing lan nutrisi
  • Kunyit sing njamin perlindungan antioksidan

Topeng Obat Milky

milky-remedi-topeng-pixi

Saka dicampur saka klapa, chamomile, oats lan buckthorn segara rawuh ing Topeng Obat Milky kanthi tumindak toning lan moisturizing. Nutrisi lan ekstrak tanduran ndadekake topeng sampurna kanggo kulit sensitif. Masker Milky Remedy nduwe tumindak sing moisturizing, nyenengake lan langsung nyuda abang.

Aset kasebut yaiku:

  • Kelapa sing menehi hidrasi jero lan ngresiki kulit
  • Ekstrak oat kanthi aksi smoothing lan moisturizing
  • Chamomile dikenal kanthi sifat calming
  • Sea buckthorn sing hydrates lan nyuda abang

Masker Obat Vitamin C

vitamin-c-remedi-topeng-pixi

Saiki wis dingerteni krim, serum, vial sing ngemot vitamin C minangka antioksidan kuat sing nggunakake terus-terusan penting kanggo tumindak anti-tuwa. lan kanggo menehi cahya kanggo kulit kanthi ngilangi efek opaque. Antarane produk sing dakkarepake saka Pixi Beauty, ora ana kekurangan produk kanggo perawatan kulit sing sehat lan apik sing ngemot vitamin C.

- Iklan -


La Masker Obat Vitamin C iku topeng karo daya madhangi. Iki minangka campuran woh jeruk, ginseng, tèh ijo lan asam ferulic sing wangi banget. Nutrisi lan ekstrak tanduran ndadekake a 'kudu duwe' kanggo menehi kulit cahya lan energi. Iku ngedongkrak energi kanggo kulit kesel.

Bahan aktif topeng iki yaiku:



  • Woh jeruk sing padhang lan nada kulit
  • Asam Ferulic kanthi sifat antioksidan
  • Teh ijo, kanthi sifat antioksidan, bisa ngencengi kulit
  • Ginseng karo daya revitalizing

Cara panggunaan

Masker Obat Pixi Beauty duwe spatula cilik sing mbantu kita njupuk produk sing bakal ditrapake ing kulit sing wis diresiki. Sawise topeng wis ditrapake kanthi rata, ninggalake nganti 10 menit banjur mbilas utawa copot nganggo kain microfiber sing lembab.

Topeng Obat bisa digunakake kanthi individu utawa bebarengan, gumantung saka wilayah sing bakal diobati. Contone, bisa nggunakake Masker Obat Susu lan Masker Obat Vitamin-C kanthi sinergi.

Aku nyaranake Masker Obat Pixi kanggo kabeh sing pengin nggawa hidrasi jero menyang kulit, uga kabeh mupangat liyane sing wis dakkandhakake.

Iki minangka topeng sing cocog kanggo kabeh jinis kulit saka sing paling garing lan paling sensitif nganti kombinasi lan kulit berminyak.

Kasedhiya saka nutrisi lan ekstrak tanduran, bebas paraben, Masker Obat Pixi Beauty minangka 'kudu duwe' kanggo perawatan kulit tanpa cacat.

Sampeyan bisa nemokake review produk Pixi liyane ing kene:

Dening GJulia

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.