14.8 C
Milan
Maret 27, 2022

Tim Musa.News

Lan apa sing bakal sampeyan tulis babagan informasi biografi sampeyan?! Pitakonan sing angel banget kanggo aku, aku tansah berjuang kanggo njlèntrèhaké aku; ayo ngomong yen aku wong sing ngomong apik nanging aku uga seneng banget karo cara komunikasi liyane, ing kasus khususku, nulis lan nari. Aku bakal nemtokake dhewe minangka wong sing kepengin weruh lan mulane aku kepincut karo nyaring barang-barang sing ora bisa dingerteni utawa ora dingerteni. Dadi aku seneng nulis babagan sing menehi informasi marang wong liya lan ngidini aku riset supaya bisa nambah basis pengetahuan.
Old Angela Luana, minangka seniman Apulian sing isih enom utang karo karyane, ing media campuran, kanthi hadiah alami. Wiwit cilik, Luana seneng-seneng ngentekake pirang-pirang jam nutupi kertas, majalah lan buku lawas, kanthi subjek wanita kanthi awak ala lan praupan sing nggoda. Tansaya gedhe, dheweke narik minat marang fashion, figurinisme, mula nggawe macem-macem pertunjukan mode. Sawise nglampahi setaun ing Florence kanggo sinau ing bidang seni lan fashion, dheweke mutusake bali menyang negara asale kanthi nyelehake ing bidang lukisan khusus, ing kursus latihan sing apik karo seniman Salento., Angioletta De Email Kontak Nitto: [email dilindhungi]
Halo kabeh, aku Stefano Vori lan aku tansah duwe karep sing ora bisa diendhegake: nulis. Thanks kanggo Musa News aku duwe kesempatan kanggo ngenalake sampeyan kabeh karepku liyane ... liwat kirimanku. Sugeng rawuh lan ketemu sampeyan ing kaca iki.
Aku yakin karo kekuwatan pikiran, positivitas, lan utamane kanggo Gusti Allah. Ahli hukum universal. Aku nyedhiyakake pengetahuan kanggo ketemu "Aku" menyang jalur pangowahan. Penyidik ​​penyebab sing nyebabake negativitas lan tumindak ala saiki minangka dhasar kegagalan manungsa. Peneliti lan nemokake urip sing dadi conto positif lan master pertumbuhan pribadi, spiritual lan mental.
Regalino De Vincentiis lair tanggal 1 September 1974 ing Ortona (CH) ing Abruzzo ing tengah-tengah pesisir Adriatik. Dheweke wiwit semangat babagan desain grafis ing taun 1994, nggawe semangat dadi kerja lan dadi desainer grafis. Ing taun 1998, dheweke nggawe Studiocolordesign, agensi komunikasi lan pariwara sing ditujokake kanggo wong-wong sing pengin nyiyapake utawa gawe anyar citra perusahaan. Iki nggawe kompetensi lan profesionalisme sing kasedhiya kanggo pelanggan, kanggo menehi solusi paling apik kanggo entuk asil sing digawe khusus adhedhasar kabutuhan lan identitas perusahaan.
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan