Kantong kothak musim semi-musim panas 2018

1
tas kothak
- Iklan -

Cilik lan kepenak, iki ana kanthong sing paling trendi kanggo sing siji iki musim semi-musim panas 2018 ing jeneng warna lan imajinasi:

Proposal saka Dolce lan Gabbana yaiku tas kothak serakah sing ngajeni panganan cuci mulut Sisilia sing paling ditresnani: cannoli.

Round Box Bag ing versi python saka Louis Vuitton:

- Iklan -

Kantong Versace abang karo tutul emas:

Sentuhan abang kanggo tas kranjang anyar dening Miu Miu:

- Iklan -

Chanel ngusulake tas kothak kanthi warna biru lan perak sing alus supaya cocog karo musim panas!

Dior embellishes tas bubuk pink karo manik-manik warna:

Delik lan gampang dikombinasikake yaiku proposal saka Alviero Martini:


Lan sing sampeyan seneng?

 

Panganggit: Roberta Avella

- Iklan -

1 komentar

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.