7.2 C
Milan
sabato, 3 Dicembre 2022
Home tags Donna

Tag: wanita

Woy Catherine Spaak, swara lan nyawa wanita

0
Catherine Spaak ninggalake kita ing 77 Dheweke lunga ing Minggu Paskah, dina sing menehi tandha kamenangan ...

Marilyn Monroe, lambang tanpa wates

0
Marilyn Monroe, ikon tanpa wates, bakal ngancik 95 taun saiki. Musa News pengin ngelingi ora mung film diva, nanging wanita Norma ...

Salam kanggo kabeh WANITA jagad, saka Musanews

0
WISES TERBAIK saka Musanews, 365 dina 8 Maret kanggo sampeyan!

Salah sawijining pemberontak pungkasan

0
Ratu mbrontak sing ora dibantah lan ngluwihi label sosial, didhukung dening tema politik nanging uga tema-tema ijo kayata kegiyatan nglawan panas banget ...

Harem narsis

0
Mara nggambarake modus serial saka "narcissist". Salah sawijining vampir sing paling licik. Pembunuh berantai emosional sing bisa dadi pria utawa wanita nanging ...

Nalika TESLA sing hebat mbadek anane kaunggulan wanita lan ...

0
Mangkene Nikola Tesla wis mbadek smartphone kasebut.

Efektivitas: nalika dheweke ora bisa tresna

0
Dheweke ora bisa ngetokake perasaan lan emosi, nyebabake rasa frustasi ing wanita sing ora rumangsa dibayar kaya kekarepane. Wong sing duwe pengaruh ...

MUSANEWS KANG WANITA NGANGGO KABEH WUJUD KESANAN! Dina ...

0
Ana 116 korban ing 10 wulan pisanan taun, ing siji kasus saka telu yaiku mitra sing mateni. Ing jagad iki ana pirang-pirang yuta ...

Ora mung awak, nanging uga ...

0
Otak wanita luwih aktif tinimbang pria.

Kesaksian babagan Vampir "NARCIST" minangka katrangan sing luar biasa ...

0
... Kanca kanca Mara Matur suwun kanthi rinci babagan gambaran babagan "narcissist". Liwat kesaksian pribadi dheweke nampilake pitung ciri sing ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan