6.6 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags Televisi

Tag: televisi

Acara olahraga sing paling ditonton ing televisi

0
Wiwit diwiwiti, televisi wis dadi sarana utama komunikasi audiovisual sing dituju kanggo panggunaan massal. Iki nggambarake evolusi langsung saka sambungan saka ...

Salam Renzo Arbore, Genius saka "perapian anyar"

0
Ing sawetara dina Renzo Arbore bakal ngrameke ulang tahun Inggih ya, Aku ngakoni candidly, Aku tansaya munggah ing roti lan Renzo Arbore. Ora ana karakter liyane ing ...

Woy Catherine Spaak, swara lan nyawa wanita

0
Catherine Spaak ninggalake kita ing 77 Dheweke lunga ing Minggu Paskah, dina sing menehi tandha kamenangan ...

Raffaella, Carràmba! Jotosan apa

0
Raffaella Carrà wis nilar kita. Dheweke umure wis 78 taun "Setu iku preinan, dina Minggu iku preinan, ora ana dina Senen", dadi sampeyan nembang ing dina Setu bengi iku ...

Tugas Pengeling eling sing Manis

0
Tugas Kenangan Manis karo Poste Italiane lan Mint Negara sing menehi pakurmatan kanggo Tiga wong Italia sing hebat, Poste Italiane, ngumumake yen dina iki 29 Juni ...

Dina Seneng, dina bahagia sing ora iso lali

0
Dina sing Seneng, cukup kanggo ngarani rong tembung kasebut yaiku yen rasa geter jero, rasa seneng sing dicampur karo nostalgia, wiwit mili liwat urat. THE ...

Évolusi wanita ing TV Italia ...

0
... wiwit jaman pasca perang nganti macem-macem jinis Sabtu wengi, wiwit bocah-bocah wadon "surak-surak" nganti bocah-bocah wadon "non la rai" kepiye ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan