7.2 C
Milan
sabato, 3 Dicembre 2022
Home tags Stile

Tag: gaya

Karl Lagerfeld: lambang mode

0
 Kanthi rambut putih sing bingung, kacamata hitam, sarung tangan tanpa driji lan kerah dhuwur, Karl Lagerfeld minangka penata rambut sing misuwur ing jagad, ...

BAG, INVESTASI EMOSI

0
2020 dadi taun sing angel lan ora kaya liyane, sanajan kanggo industri tas, nanging statistik nuduhake kepiye ...

Fringe 2020: cara nganggo musim semi musim panas 2020

0
Nggolek tren pinggiran 2020 miturut Saloni? Temokake gaya sing cocog karo sampeyan ing proposal paling keren ing wektu iki ...

Cara nganggo klambi sing cerdas: 8 (katon apik banget) sing dideleng ing ...

0
Makarya saka omah kanthi gaya? Sampeyan bisa! Mangkene 8 kombinasi sing apik lan apik kanggo inspirasi. ...

Ngalamun Coachella: iki pilihan gaya "boho" sing diilhami dening ...

0
Coachella wis ditundha nanging ora ana sing ngalangi kita ngimpi kanthi gaya "boho"! Ing ngisor iki potongan sing kudu ana kanggo ngatur dhewe. ...

#IoRestoACasa lan aku kudu nganggo apa? Iki #inspo lintang ...

0
Influencer uga menehi pelajaran gaya saka omah: ayo goleki tampilan "omah"! ...

Sejarah Mode: kepiye carane lair flat ballet loro nada Chanel

0
Klasik abadi, sajrone 36 taun flat balet nada loro kasebut padha karo gaya lan keanggunan tanpa wates. ...

BLUE KLASIK WARNA FASHION 2020

1
"Kita nyedhiyakake warna Pantone ing taun 2020, PANTONE 19-4052 Klasik Biru, warna biru tanpa wates lan elegan kanthi gamblang. Saran ing langit ing ...

Iris Apfel, "Aku ora klamben kanggo dideleng, aku nganggo ...

0
"Luwih akeh saya kurang". Ing artikel anyar iki, aku ngusulake wanita hebat liyane sing dianggep minangka ikon mode lan disenengi ...

Cara nyiyapake calon panganten wanita

0
Magda nggawa kita bali menyang panggung Panganten Wanita ing kabeh tampilan kanggo Sposa. Fase saka Make Up nganti hairdo.  

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan