6.6 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags Patrician suci

Tag: santo pengganggu

Para tamu nalika presentasi Jaguar anyar

0
  Kanggo mbukak sore ing presentasi Jaguar anyar yaiku Patrizio Santo lan Skizzo Smith, tamu ing acara kasebut, dheweke tampil nganggo lagu ...

Musik anyar, ide anyar!

0
Rilis "Bon Voyage" sing anyar dening Patrizio Santo wis cedhak, nanging sauntara iki kita wis mikir babagan kolaborasi anyar. Syuting anyar ...

"Ing kutha kita" urip, Kamis 23 November.

0
Kamis 23 November Patrizio Santo & Skizzo Smith langsung urip. Ing acara presentasi JAGUAR E-PACE anyar, jam 19 sore ing dealer mobil Progetto, ...

"Untie me", single debut Patrizio Santo (2014)

0
"Slegami", single debut Patrizio Santo ing 2014 Penyanyi enom saka Pescara Patrizio Santo, sing wis tekan selangkah adoh saka Festival Sanremo ...

Patrick Santo feat. Sketsa Smith

0
Sawise "Ing kutha kita", Patrizio Santo lan Skizzo Smith melu proyek anyar. Puas karo lagu pertama sing digawe kanthi kolaborasi, loro artis ...

Ing radio kanthi "Ing kutha kita"

0
Patrizio Santo lan Skizzo Smith ing radio, kanthi lagu "Ing kutha kita". Proyek sing diwujudake uga amarga kolaborasi, minangka produser, Pilastrino (Marco del Gallo), ...

Ing kutha kita

0
Khusus, iku hip hop / rap tunggal lahir saka kolaborasi antarane Patrizio Santo lan Skizzo Smith, loro wong enom sing asale ...

Ing jagad iki (amarga aku wis teka ing kana sadurunge)

0
Ing wulan Desember 2016 Patrizio Santo nerbitake lagu pertama sing digawe dhewe, kanthi irah-irahan "In the Universe (amarga aku wis ana ing kana)" Produksi lan susunan: Piero ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan