6.9 C
Milan
sabato, 3 Dicembre 2022
Home tags Psyche

Tag: psyche

Kelainan psikosomatik

0
"Hubungan antarane emosi, jagad afektif lan soma." Antarane pikiran (psycho) lan awak (soma), akeh panliten negesake manawa ana hubungane sing jelas sing ...

Sampeyan bakal duwe apa sing nolak resistansi!

0
Nolak lan sampeyan bakal oleh persis kaya sing ora dikarepake! "Apa sing sampeyan tahan" yaiku kutipan saka psikoanalis lan antropologi Swiss ...

Nalika sampeyan dadi "ketagihan"

0
 Apa kecanduan seksual lan kepiye cara dirawat Sawise skandal ing minggu kepungkur, Harvey Weinstein wis detoksifikasi awake saka kecanduan seksual ...

LEATHERFACE… crita nyata

0
... Nalika REALITAS Luwih apik Ngedeni saka FANTASY! ... Monster sing menehi inspirasi kanggo telung ngimpi elek bioskop sing paling nggegirisi: ... Leaterface saka "ORA BUKA KANG ...

APA LAMUN BENERLINE?

0
APA PUNCA KESEHATAN BIBERLINE? Kelainan Kepribadian Borderline minangka mode ketidakstabilan hubungan lan impulsivitas sing nyebar, sing kedadeyan nalika pungkasan ...

HUBUNGAN: APA PALING PALING PALING LAKU

0
AKU KANGGO ... Nanging apa sing dikarepake? Kepiye yen ora bener? Nanging kenapa aku? Kepiye yen nggawe uripku neraka? Nanging ...

Menenga (lan aja nganti uwal)! 6 rasa penasaran pedhes sing ora ...

0
Yen sampeyan tresna karo pasangan, sampeyan kepenginan banget nuduhake kabeh karo dheweke. Nanging, kanggo kabecikan saka pasangan, yaiku ...

Jinis lan psyche: 7 rasa penasaran sing sampeyan ora ngerti

0
Organ seksual pertama yaiku otak: saka "iku" mula impuls seksual, kepinginan utawa naluri diwiwiti, ayo ngarani apa sing paling cocog kanggo kita ...

HALLOWEEN ORA WIS ORA VAMPIR NYA TETAP

0
VAMPIRI EMOSI Vampir sejati tetep dikuasai ing urip kita. Dheweke pindhah tanpa gangguan kanggo nyamar dadi wong sing positif lan jejeg, menehi saran apik. Ing ...

Bebasake sampeyan saka kecanduan emosi

0
Kita tetep crita sing nolak penolakan, nolak awake dhewe, dikunjara kanthi kapercayan sing ora masuk akal amarga ditresnani wong sing ora pengin ngerti babagan kita ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan