6.6 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags Mripat

Tag: mata

Lan lintang-lintang katon ...

0
Elizabeth Taylor, London 1932 - 2011 Pérangan II Elizabeth Taylor lan tembung sing misuwur: "Aku mung turu karo wong sing aku wis omah-omah. Pira regane ...

Lan lintang-lintang katon ...

0
Elizabeth Taylor, London 1932 - 2011 Bagean I Elizabeth Taylor bakal nyritakake kaping pirang-pirang yen ibune ngandhani yen dheweke mung wis mbukak wolung dina ...

Mripat narcissist, mripat ala

0
Yen mripat minangka pangilon jiwa, mula ing artikel iki kita bakal bisa ngatasi kaca tingal. Bali menyang sapa dheweke lan apa sing bisa ...

Dandanan Mripat Coklat: Salin tampilan sing pengaruh

0
Mripat coklat minangka kanvas serbaguna kanggo nggawe dandanan sing kuat lan canggih. Temokake kepiye kanthi nyalin tampilan pengaruh ...

Kedutan lan Emosi

1
Praupane yaiku kertu bisnis sampeyan. Tandha ekspresi akeh ujar babagan sampeyan, emosi lan pikirane. Kita mbedakake sawetara jinis ...

MAKEUP LAN WIG sing nggawe sampeyan mabur!

0
Tips nggawe lan rambut saka pramugari kita Miss Magdula Kanca kita gumun karo talenta luar biasa yaiku ...

Nganggo dandanan nggawe sampeyan luwih pinter

0
Gawe MAKEUP Gawe Luwih Luwih Enak: Sawijining PELAJARAN TELAH KANGEN DIKENALAKAN Dening WEB EDITORI / Diterbitake tanggal 05 OKTOBER 2017 Riset sing ditindakake dening peneliti ing Sekolah Kedokteran Harvard ...

Makarya kanthi kaendahan minangka MAKE UP ARTIST

0
Profesi Anyar ing mode, gaya, estetika ... kanthi kaendahan! Look Maker ahli ing Make-up lan gaya, Talenta kaendahan, ing ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan