3.9 C
Milan
Jemuah, 27 Januari 2023
Home tags Normalitas

Tag: normalitas

21 Maret, Dina Sindrom Down Sedunia

0
Kanggo Spring semangat asli. 21 Maret. Musim semi teka kanthi kabeh keajaiban alam sing tangi sawise hibernasi musim dingin sing dawa. Kita ngarep-arep ...

Ngimpi iku kepinginan

0
Dina iku cerah banget lan kita wis tekan taun 2021. Pungkasane, taun elek taun 2020 nilar kita. Sedhih, ora bakal dilalekake, nanging ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan