7.2 C
Milan
sabato, 3 Dicembre 2022
Home tags Make-up

Tag: riasan

Carane nggawe mata cilik

0
Kabeh bocah-bocah wadon seneng macak lan ningkatake awake dhewe kanthi bantuan dandanan. Kadhangkala butuh banget sethithik kanggo bisa nandheske pasuryan sampeyan ...

Pentinge EYEBROWS BUKAN ONLY AESTHETIC, nanging ndhuwur kabeh FUNGSI

0
Alis, loro lengkungan sing menehi ekspresi lan harmoni kanggo ndeleng kanthi nggawe rai. Salah sawijining simbol kaendahan rai nanging ...

PENGISI LIPSI? YA, Nanging TANPA BUTUH UTAWA Obat Estetika.

1
Ngimpi lambe sing kebak lan seksi? Ya, nanging tanpa nggunakake operasi lan pangobatan estetika, kepiye carane daklakoni !? Nanging kepiye carane !? Ing wilayah endi ...

Nanging kepiye cara kerja sing apik minangka seniman sing nggawe seni?

1
Dadi seniman riasan lan bisa kerja kaya ngono bisa dadi salah sawijining pengalaman paling kreatif lan nyenengake kanggo para sing duwe seni lan ...

Gawe, FASHION lan rambut saka MILAN 2018

1
Milan, ibukutha fashion Italia, uga gumun maneh kanggo taun 2018. Sawise New York lan London, wis ndhikte tren lan ora mung ing ...

Kaendahan kasebut bakal nylametake jagad…

0
Penting apa supaya urip kita rumangsa ayu lan apik? Hubungan sing ana ing antarane sukses pribadi ing kabeh bidang iku dhasar ...

Napa sampeyan seneng nggawe dandanan?

0
Apa kemewahan kanggo acara khusus utawa pakulinan saben dinane kayata ninggalake omah nganggo sepatu, "dandanan" ora nate ...

IMPESI PALING RUPA | Kita nyoba produk gawe anyar 2018 ...

0
Ing kene kita dadi bocah-bocah wadon, jinis video iki diarani "Tayangan pisanan kanggo pasuryan lengkap" lan, miturutku, video kasebut migunani banget kanggo kita ...

Cara nyiyapake calon panganten wanita

0
Magda nggawa kita bali menyang panggung Panganten Wanita ing kabeh tampilan kanggo Sposa. Fase saka Make Up nganti hairdo.  

Wawancara karo Konsultan Gambar PABLO ARDIZZONE Bintang ...

0
... lan Direktur Pelatihan Akademi kanggo para aspirasi MUSA Talent, Pablo Ardizzone, seniman make-up, ngumumake sawetara "permata" lan sawetara trik: VIP lan ibu rumah tangga ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan