6.6 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags Musica

Tag: Musik

Yen duwe jeneng De André tanggung jawab gedhe

0
Cristiano De André lan bapake Faber Jujur aku ora ngerti kaping pirang-pirang dheweke nulis babagan Fabrizio De André. Ngelingi uga pikiran sing cendhak, lan ora pati penting, ...

Renato Zero lan Tumindak Iman

0
Renato Zero lan kepinginan kanggo duwe iman, kanggo golek iman, kanggo golek iman, ing saben pojok, nang endi wae, dina iki minangka tau, dina iki ...

Phil Collins lan woro-woro sing nglarani

0
Phil Collins: "Aku ora bisa muter maneh" Ana tembung sing ora pengin sampeyan ucapake, perasaan sing ora pengin dirasakake, kahanan sing sampeyan ora pengin ...

Domenico Modugno

0
Domenico Modugno lan pesawat sing ngganti musik Italia ... Aku ngimpi kaya iki ora bakal bali maneh. Aku dicet tangan lan ...

The Maneskin, rock ing saindhenging donya

0
Ing taun anyar kita wis krungu liyane lan liyane saka grup rock Italia anyar I Maneskin, kang kawangun ing 2016 ing Roma. THE...

Sugeng Ambal Warsa, 45 LAPS

0
Luwih saka mung obyek. Iku bagéan saka sajarah lan budaya kita. Ana sawetara ambalan sing ngelus roh, diwenehi ...

Giuseppe Tornatore nyritakake babagan Ennio Morricone

0
Giuseppe Tornatore lan Ennio Morricone, hubungan sing meh dadi bapak "Aku kerja telung puluh taun karo Ennio Morricone. Aku nggawe meh kabeh film karo dheweke, kanggo ...

JAQUELINE "LIVING ING BATTLE" TUNGGAL BARU

0
JAQUELINE "LIVING IN THE BATTLE" SAIKI ING tanggal 29 JULI SINGLE BARU sing kasedhiya ING KABEH PLATFORMS DIGITAL https://jaqueline.lnk.to/Liveinthebattle Ana 29 Juli mlebu ing platform digital "LIVING IN THE BATTLE" (25 ...

Tugas Pengeling eling sing Manis

0
Tugas Kenangan Manis karo Poste Italiane lan Mint Negara sing menehi pakurmatan kanggo Tiga wong Italia sing hebat, Poste Italiane, ngumumake yen dina iki 29 Juni ...

Il Volo menyang… Tanpa wates Musik

0
Il Volo Setu tanggal 5 Juni 2021 Arena di Verona ngurmati Ennio Morricone, kelahiran maneh kita diwiwiti amarga ana acara sing luar biasa. Ayo dadi ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan