6.7 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags fashion

Tag: busana

Fashion mangsa: antarane NFTs lan Metaverse

0
Kasunyatan maya lan metaverse dadi masalah topikal, ing jagad sing wis siyap kanggo ngrampungake transisi digital, sanajan ...

Giorgio Armani: sejarah fashion Italia

0
Giorgio Armani, raja mode, yaiku "Raja Giorgio" kanggo negara sing apik banget sing biasa ngarani dheweke minangka lambang keanggunan lan gaya sing ora dibantah ing ...

Kutang minangka tren 2021

0
 Antarane para protagonis pameran musim semi / musim panas 2021, kita temokake kutang sing kapapar, mode seksi sing ora wedi wani lan provokasi, tanpa ...

Karl Lagerfeld: lambang mode

0
 Kanthi rambut putih sing bingung, kacamata hitam, sarung tangan tanpa driji lan kerah dhuwur, Karl Lagerfeld minangka penata rambut sing misuwur ing jagad, ...

Coco Chanel, wanita revolusioner

0
 Gabrielle Chanel lair ing taun 1883 ing rumah sakit kanggo wong miskin, lan nggunakake pirang-pirang taun kanthi disiplin sing ketat. Ditilar dening bapake lan nemokake ...

Claudia Filipponi: urip antarane buku fashion lan kimia

0
Wawancara karo testimoni model sing apik ing baris anyar dening Alviero Martini ALV-Andare Lontano Viaggiando. Hai Claudia, sepisanan kita pengin matur suwun karo karir seni ...

Mode sing bakal dadi: kepiye industri fashion bakal ganti sawise ...

0
Kanthi mripat mbesuk lan siji ing mbesuk, mode nggawe maneh kanggo golek bukti saldo anyar planet bumi ...

Mlebu kanggo newsletter lan nampa kursus online kanthi gratis ...

0
Tututi majalah online kanthi gratis, lengkap karo artikel babagan topik sing menarik kayata mode, kecantikan, penasaran, seksualitas, psikologi, seduction, masak lan liya-liyane, ...

BLUE KLASIK WARNA FASHION 2020

1
"Kita nyedhiyakake warna Pantone ing taun 2020, PANTONE 19-4052 Klasik Biru, warna biru tanpa wates lan elegan kanthi gamblang. Saran ing langit ing ...

WARNA FASHION SPRING 2019

0
WARNA FASHION SPRING 2019 Werna tren musim semi iki 2019 akeh lan ora bisa dibayangake! Ana macem-macem pilihan ing kabeh pelangi! Antarane ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan