6.1 C
Milan
sabato, 3 Dicembre 2022
Home tags Milan

Tag: Milan

Ing Milan, Tram bersejarah kanggo Bocah-bocah kanggo nemokake Seni, ...

0
iAC - innovActionCult lan Gruppo Pleiadi saiki: 'Cerita Luar Biasa Kutha kanggo Pemimpi lan Pemimpi - Buku Kegiatan Milan kanggo Bocah-bocah Luar Biasa' Acara lelungan ing trem ...

Judhul paralayang Italia ing South Tyrol lan Milan

1
Joachim Oberhauser saka Termeno saka Tyrol Kidul lan Silvia Buzzi Ferraris saka Milan minangka juara paralayang Italia sing anyar. Dheweke kelakon kanggo awake dhewe, sawise menang sing padha ...

'Kursi utawa Waca?'

0
Karya seni Lorenzo Marini cocog karo desain eko dening Santambrogio Milano Iki diarani 'Seat or Read?' kursi kristal sing dirancang dening Lorenzo Marini kanggo Santambrogio Milano, ing acara Minggu Desain Milan ...

KIKO Milan nambah kunjungan menyang toko kanthi 307% amarga ...

Thanks kanggo tujuan pemasaran Waze, merek kosmetik Made in Italy nambah jumlah pamirsa ing 197 toko kanthi 307% sajrone ...

Gawe, FASHION lan rambut saka MILAN 2018

1
Milan, ibukutha fashion Italia, uga gumun maneh kanggo taun 2018. Sawise New York lan London, wis ndhikte tren lan ora mung ing ...

Wawancara karo Konsultan Gambar PABLO ARDIZZONE Bintang ...

0
... lan Direktur Pelatihan Akademi kanggo para aspirasi MUSA Talent, Pablo Ardizzone, seniman make-up, ngumumake sawetara "permata" lan sawetara trik: VIP lan ibu rumah tangga ...

Kiko mbukak toko paling gedhe ing donya ing Milan

0
Kiko, merek kosmetik Italia duweke Percassi, ngrayakake 20 taun kanthi mbukak toko paling gedhe ing donya ing Milan, ...

MUSA TALENT - Nggoleki kaendahan

2
Halo, dina iki aku pengin ngenalake sampeyan lan ngenalake sampeyan menyang salah sawijining akademi kecantikan sing paling bergengsi ing Italia. Akademi "MUSA TALENT" adhedhasar ing Milan, ...

Makarya kanthi kaendahan minangka MAKE UP ARTIST

0
Profesi Anyar ing mode, gaya, estetika ... kanthi kaendahan! Look Maker ahli ing Make-up lan gaya, Talenta kaendahan, ing ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan