6.7 C
Milan
sabato, 3 Dicembre 2022
Home tags Donne

Tag: wanita

Tanggal 25 November yaiku dina nglawan kekerasan tumrap wanita ....

0
Rebo 25 November minangka Dina Internasional kanggo Ngilangi Kekerasan Terhadap Wanita, mengeti dina iki, didegake dening Majelis Umum PBB liwat ...

Kita lair kanthi tas ing tangan

0
Tas kasebut, salah sawijining aksesoris sing nggawe wanita edan dadi edan. Jujur wae, narkoba iku sejatine ...

ING BED WITH VAMPIRE

0
Saka Wawancara Karo Kancane Pambuka saka crita sing pancen kedadeyan Leon kaya sedulur sing dudu aku. Kita umure meh padha. Kang ...

Kontribusi Mara kanggo dina iki nglawan kekerasan ...

0
Saka kolom ngerti narcissist, kancane Mara menehi sumbangan penting babagan kekerasan "narsis" tumrap wanita ... Matur suwun!

Yaiku wanita sing nganggo celana

0
Kanggo kabeh PROTINIS sejatine! Ing dina sing ditunggu-tunggu, nalika perang nglawan kekerasan tumrap wanita lan femisida diumumake, topik ...

Ora mung awak, nanging uga ...

0
Otak wanita luwih aktif tinimbang pria.

Setengah kaendahan ...

0
Penasaran lan jinis narik kawigaten ... Loris Old

Pira wong sampeyan wis turu? Iki sebabe sampeyan kudu ngomong ...

0
dening Redazione Web / diterbitake tanggal 23 September 2015 Ing kene. Pungkasan sampeyan pacaran karo wong sing paling adil ing XNUMX taun kepungkur, rumangsa apik lan ...

THE "SANTONI" Jinis VAMPIRES. Kesaksian saka ...

0
Ineke Hunziker: "Putriku, Michelle, taun-taun ing kultus iku neraka. Aku isih kelingan telpon nalika dheweke metu" (Foto dening Venturelli / Getty ...

Sapa sing menehi energi positif?

0
15 FITUR sing Nuduhake ... Apa sampeyan nate bareng karo wong sing kayane nyunarake cahya supaya kabeh wong duwe swasana sing apik? Lan ing ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan