6.7 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags Labbra

Tag: lambe

Gawe, FASHION lan rambut saka MILAN 2018

1
Milan, ibukutha fashion Italia, uga gumun maneh kanggo taun 2018. Sawise New York lan London, wis ndhikte tren lan ora mung ing ...

LIPSTIK MATT 2018

1
Werna lan tips kanggo musim sing kudu ana "Kanggo lambe sing apik ... ucapake tembung sing apik" ujare Audrey Hepburn sing ayu, nanging kita ngerti sadurunge ...

MAKEUP LAN WIG sing nggawe sampeyan mabur!

0
Tips nggawe lan rambut saka pramugari kita Miss Magdula Kanca kita gumun karo talenta luar biasa yaiku ...

Nganggo dandanan nggawe sampeyan luwih pinter

0
Gawe MAKEUP Gawe Luwih Luwih Enak: Sawijining PELAJARAN TELAH KANGEN DIKENALAKAN Dening WEB EDITORI / Diterbitake tanggal 05 OKTOBER 2017 Riset sing ditindakake dening peneliti ing Sekolah Kedokteran Harvard ...

Makarya kanthi kaendahan minangka MAKE UP ARTIST

0
Profesi Anyar ing mode, gaya, estetika ... kanthi kaendahan! Look Maker ahli ing Make-up lan gaya, Talenta kaendahan, ing ...

Lipstik jambon 2018: Tren nggawe dandanan lambe musim salju

0
Werna ton ton terus dihargai dening para spesialis riasan uga para fashionista saka macem-macem kelompok umur ...

Dandanan semi permanen, kanggo sing mesthi pengin katon sampurna

0
Dandanan khusus sing ora mung nambah fitur, nanging uga mbenerake sawetara cacat ing rai lan awak. Luwih akeh wanita nggunakake dandanan semi permanen ...

Gairah kanggo lipstik: tren musim panas 2017

0
Panas: kepinginan kanggo warna, kepinginan kanggo wani lan eksprimen. Kanthi musim panas, kita bakal rumangsa luwih urip, luwih cemlorot lan pengin duwe pengalaman anyar, ketemu wong anyar ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan