6.6 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags Gucci

Tag: guci

Fashion mangsa: antarane NFTs lan Metaverse

0
Kasunyatan maya lan metaverse dadi masalah topikal, ing jagad sing wis siyap kanggo ngrampungake transisi digital, sanajan ...

House of Gucci, trailer pertama film sing diantisipasi karo Lady Gaga ...

0
Omah Gucci. Cuplikan pertama film Ridley Scott sing diantisipasi karo Lady Gaga lan Adam Driver wis dirilis. Wingi sore sore ...

Napa Lady Gaga ing Roma?

0
Munggah ing jagad bioskop. Saiki, kaya sing wis dingerteni, Lady Gaga, jeneng samaran saka Stefani Joanne Angelina Germanotta, saiki saya akeh sing lenggah ...

Jaket Puffa lan Jaket Down: model paling apik ing musim salju 2021

0
 Sintesis rasa nyaman lan anget sing sampurna, wujud lan fungsi, Jaket Puffa lan Duvets musim gugur musim gugur iki 2020/2021 sing ditampilake ing pameran mode, ...

Gawe, FASHION lan rambut saka MILAN 2018

1
Milan, ibukutha fashion Italia, uga gumun maneh kanggo taun 2018. Sawise New York lan London, wis ndhikte tren lan ora mung ing ...

Selimut nanging kanthi gaya

0
Bocah-bocah wadon adhem wis teka, ing kene aku manggon kepingan salju sing pertama wis tiba nanging sepi, sanajan ...

SHOPPING Coba HAUL F / W 2017 - Gucci, Elisabetta Franchi, Moschino…

TUTUP ING GIVEAWAY PERTAMA KAYA 1000 anggota (nganti 15 Desember 2017 jam 15:00) Ing kene aku bocah-bocah wadon, pungkasane nganyari buku alamatku ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan