6.6 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags fashion

Dina: fashion

Festival Film Venice 79: Stylist Arab nelukake Red ...

0
79 Festival Film Venice. Zuhair Murad, Ihab Jiryis, Georges Hobeika, Georges Chakra, Nicolas Gebran gumun karo tampilan impen Pameran Seni Internasional tansah ...

Venezia 79: Ireng & Putih paling apik katon ing Karpet Abang

0
Festival Film Venice edisi kaping 79 diwiwiti tanggal 31 Agustus. Film "White Noise", disutradarai dening Noah ...

Woy Catherine Spaak, swara lan nyawa wanita

0
Catherine Spaak ninggalake kita ing 77 Dheweke lunga ing Minggu Paskah, dina sing menehi tandha kamenangan ...

Musim panas 2021: 4 barang sing pancen ana ing lemari klambi

0
Musim panas 2021, sawise meh 14 wulan wiwit pandemi global Covid-19, ora preduli sapa sampeyan, asale sampeyan, budaya apa sampeyan ...

Boots: gaya musim semi / Musim Panas 2021

0
 Sapa sing ujar manawa boots digawe mung kanggo musim salju? Saiki boots (boots alus, Texan, lace-up ..) Dheweke nggawe ruangan kanggo ngrampungake ...

Oscar 2021: 3 tampilan sing paling apik

0
Wengi sing beda karo taun-taun sadurunge, taun sing kompleks kanthi sejarah sing nyebabake tekanan tumrap industri film lan dunia hiburan. Sewu komplikasi ...

Giorgio Armani: sejarah fashion Italia

0
Giorgio Armani, raja mode, yaiku "Raja Giorgio" kanggo negara sing apik banget sing biasa ngarani dheweke minangka lambang keanggunan lan gaya sing ora dibantah ing ...

Sepatu 2021: model kanggo musim semi iki

0
Kanggo kabeh sing seneng mode, musim semi iki kita bakal duwe model sepatu kanggo kabeh! Ya, wiwit saka sepatu sing nyenengake, saka tumit kucing nganti stilettos, ...

Kutang minangka tren 2021

0
 Antarane para protagonis pameran musim semi / musim panas 2021, kita temokake kutang sing kapapar, mode seksi sing ora wedi wani lan provokasi, tanpa ...

Karl Lagerfeld: lambang mode

0
 Kanthi rambut putih sing bingung, kacamata hitam, sarung tangan tanpa driji lan kerah dhuwur, Karl Lagerfeld minangka penata rambut sing misuwur ing jagad, ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan