6.7 C
Milan
Domenika, 4 Dicembre 2022
Home tags Calcio

Tag: Sepak Bola

Acara olahraga sing paling ditonton ing televisi

0
Wiwit diwiwiti, televisi wis dadi sarana utama komunikasi audiovisual sing dituju kanggo panggunaan massal. Iki nggambarake evolusi langsung saka sambungan saka ...

Dina-dina kaya iki ...

0
Memori saka emosi Iku dina kaya iki. Iku Juni kaya saiki. Iku sawetara dekade kepungkur. Taun-taun kasebut ora gampang, nanging kita ora ...

Sepakbola kanggo diskriminasi

0
Aji diskriminasi mula Juventus, Barcelona lan Chelsea ngirim logo kanthi warna Pelangi. Sinyal sing kuwat lan jelas, dudu ...

Hai, Presiden

0
Hai Presiden, presiden paling gedhe ing sejarah Juventus tilar donya meh meh 93 taun. Hai, Presiden. Karo Giampiero Boniperti saka Barengo dudu ...

Vaksin lobus

0
Vaksin balon minangka pangarep-arep anyar supaya bisa metu saka pandemi. Vaksin balon kasebut bisa uga ora ana sing ngerti lan ora ana sing ...

Dhumateng Presiden Andrea Agnelli, kula nyerat kanggo sampeyan

0
Aku mbayangake manawa Juventus-Milan pasca pertandingan, main bengi lan rampung kanthi 0-3 sing nggegirisi kanggo Rossoneri, menehi ...

Inkuisisi Suci UEFA

0
Biyen ana kerajaan sing ora adoh saka awake dhewe, ora kepenak lan ngelak dhuwit. Ing kerajaan iki urip 12, mesthine, klub gedhe ...

Karo Antonio Conte, Jumlah bakal bali maneh

0
Karo Antonio Conte akun nambah. Kabeh wektu. Inter Scudetto yaiku Scudetto. Aku ngakoni marang kabeh sing maca Musa News manawa aku ...

Alessandro Nasi, apa dheweke panerus Andrea Agnelli ing Juve?

0
Alessandro Nasi, apa dheweke panerus Andrea Agnelli ing pucuk Juventus? Jenenge wis rame ing media nalika ndeleng ...

Perubahan bal-balan, apa penggemar ora bakal owah?

0
Owahan bal-balan, dina Minggu nembé diluncurake nalika rilis pers tekan ing kabeh ruang warta sing bisa ditegesi sejarah. Lair diumumake ...

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan