Stefano De Martino nuduhake omah anyar: iki regane lan ing ngendi papan kasebut

0
- Iklan -
Stefano De Martino, Tim Summer Hits

Stephen DeMartino wis mutusaké kanggo nggawe hadiah super kanggo ngrameke i 33 taun, digawe wingi, 3 Oktober. Penari kasebut pancen wis tuku siji villa ngimpi ing Posillipokaro akses langsung menyang segara: Panggonan sampurna kanggo seneng Belen, Santiago lan Luna Marì adoh saka prying eyes. Stefano bareng karo 4,8 yuta pengikuté ing Instagram ing ngendi dheweke nuduhake omah anyar: ing video sing dikirim, dheweke nggawe pigura. tombol saka gapura cilik sing langsung menyang segara.

Kanggo ulang tahun Stefano De Martino ing segara

BACA JUGA> Belen Rodriguez, salam ulang tahun kanggo Stefano De Martino manis banget

Stefano dheweke banjur waras nalika mlaku ing antarane watu, dilengkapi wetsuit lan sepatu sing cocok. Ing sawetara detik, model teka cedhak banyu lan, nguripake kamera, ngirim salam marang para penggemar. Ora ana tembung: mung gambar lanskap sing apik banget sing ngomong dhewe. Ing deskripsi dheweke nulis: "Aja disunite", ngutip film Sorrentino, Iku astane Gusti Allah. Dheweke banjur ngirim selfie ing mutantkaro topeng lan snorkel, siap kanggo nyemplungaken dhewe ing banyu bening kristal saka Teluk Naples. Katrangan kasebut: "Dina iki umurku 33! Aja pisah. Aku ngrangkul kowe kabeh”.

- Iklan -

 

- Iklan -

omah Stefano De Martino Posillipo: pinten iku worth lan ngendi iku

BACA JUGA> Apa Antonella Fiordelisi lan Stefano De Martino duwe pacar? Bom indiscretion


Nanging pira regane dheweke villa ngimpi, uga dilengkapi taman pribadi? The Pipol Gosip dicethakaké tokoh pikiran-boggling kanggo pembuangan paling penasaran: ayo padha ngomong bab ben 2 jutaan é €. Pojok cilik swarga saka Stephen DeMartino, dumunung ing salah sawijining wilayah boot paling eksklusif lan sugestif: Posillipo, nyatane salah siji saka tetanggan omah paling coveted ing kutha Naples. Ing cendhak, hadiah ora indifferent sing penari asli saka Torre del Greco (NA) wanted kanggo nggawe sawise taun magang lan kurban.

BACA JUGA> Bener banget, Belen Rodriguez babagan pernikahane karo Stefano De Martino: "Kita isih nikah"

Kang Ulang taun kaping 33 Nanging iki dirayakake adoh saka Belen Rodriguez, amarga komitmen kerja, nanging ing sawetoro wektu dheweke ngirim dedikasi manis kanggo bojone ing media sosial. Wong loro iku nyatane isih dadi bojone: sawise hubungan antarane model Argentina lan Antonino Spinalbese (saka dheweke duwe Luna Marì), cemlorot ing antarane wong loro kasebut mandheg maneh. TO bener banget Belen kandha, "Nalika aku ketemu maneh karo Stefano, dheweke ora gampang nampa manawa aku wis duwe anak karo liyane. Aku ngujo dheweke amarga wis sukses ”.

Stephen DeMartino
Foto: Instagram @stefanodemartino
- Iklan -