Il Volo nel blu karo Ennio Morricone

0
Flight Ennio Morricone
- Iklan -

Penerbangan. Penghormatan grup musik Italia marang komposer Romawi sing tilar donya ing 2020 terus

Biyen ana pertunjukan bakat nyanyi sing dikhususake kanggo bocah enom, direktur lan bocah telu, Piero, Ignazio lan Gianluca sing dipilih dadi penyanyi solo. Swara dheweke apik banget, banjur direktur duwe ide sing bakal ngganti urip: "nyawiji lan mbentuk trio"marang wong-wong mau. Iku 2009 nalika ing siaran judhulé Aku ninggalake sampeyan lagu, ing arah saka Roberto Cenci, tenor Peter Baron, ing kana naro, ing provinsi Agrigento, umur 16, tenor Ignazio Boschetto, da Bologna lan baritone Gianluca Ginoble, da Taman Mawar Abruzzo, ing provinsi Teramo, loro 14 taun, padha mbentuk trio sing ing taun sabanjuré bakal garnered pangalembana antusias. Iki Dongeng Tiga Tenorini, kang sawise wektu cendhak kabeh donya bakal dikenal kanthi jeneng Penerbangane. Jeneng kasebut uga dipilih kanggo ngurmati lagu Italia sing paling misuwur ing donya, Nel blu dipinto ing blu di Domenico Modugno, taun 1958, kang ing refrain misuwur maca:

Fly oh, oh, Sing oh, oh, menyang biru sing dicet biru

Crita saka Il Volo

Tony Renis e Michael Torpedo, produser pengalaman gedhe lan intuisi sing apik banget, mutusake kanggo melu proyek rekaman telung arah. Dheweke minangka seniman Italia pisanan ing sejarah sing wis nandhatangani kontrak langsung karo jurusan diskografi AS ing donya, Geffen Records. Peran tradisional a Staff kanggo nutupi kabeh biaya kanggo produksi, panyebaran lan promosi artis lan musike. Telung penyanyi uga melu ing acara amal Kita kalebu jagad, bebarengan karo seniman internasional, kayata Celine Dion, Bono, Carlos Santana e Barbra Streisand. Ing taun 2010, album kanthi judhul pisanan dirilis, Il volo, kacathet ing studi mitos saka Abbey Road ing London, kang ngandhut pitung isine lan telung unreleased. Ing 2012 album kapindho dirilis, We Are Love, kang ngiring, ing 2013, dening Sugeng Natal Album Natal.

- Iklan -

Ing pungkasan taun 2014, partisipasi grup musik ing Festival Sanremo 2015 diumumake kanthi katresnan gedhe. Ing wektu sing padha album metu Sanremo Great Love. Lagu kasebut menang ing Festival Sanremo kaping 65. Iki diterusake karo tur sing puncake konser, ditambah karo tamu sing prestisius, ing Verona Arena ing wulan September lan ing kesempatan iki dheweke nampilake album anyar. Tresna obah. Ing 2016 padha nerbitake Magic Night - A Tribute kanggo Tiga Tenors utawa Luciano Pavarotti, Placido Domingo lan José Carreras, nalika ing pungkasan taun 2018 bali menyang Festival Sanremo, edisi 2019, diumumake kanthi Musik sing isih ana.

Album anyar dhuwit ing tutto il mondo

Ing 5 Nopember iku metu kabeh ndonya Penerbangan Sings Morricone, album sing ngemot sawetara soundtrack paling misuwur saka komposer Romawi, uga lagu-lagu sing ditulis dening Maestro musik sing diwiwiti karo Yen telpon, digarap maneh dening swara saka telung penyanyi. Kanggo nglengkapi album kasebut minangka potongan sing ora diterbitake kanthi musik lan teks dening Andrea Morricone, Werna-werna katresnan, lan teks anyar ditulis utamané kanggo album iki putra Morricone kanggo Ecstasy saka emas, saka soundtrack iso lali saka film dening Sergio Leone, Sing apik, sing ala lan sing ala. Partisipasi tamu bergengsi kayata suling Andrea Griminellipiyambakipun biola David Garrett lan trompet Chris Botti. 

- Iklan -

Penghormatan grup Il Volo marang komposer Romawi agung sing tilar donya tanggal 6 Juli 2020 terus, sing diwiwiti kanthi acara konser tanggal 5 Juni ing swasana gaib Verona Arena. Amarga warisan seni sing gedhe banget sing diwarisake dening Ennio Morricone, grup musik kasebut ora nolak manawa ing mangsa ngarep bisa uga ana album anyar sing ngemot soundtrack liyane dening maestro sing direnovasi dening swarane.

Tembung-tembunge ing presentation saka Album

Il volo pengin nampilake album ing lokasi kanthi isi simbolis sing kuwat: ing Forum Music Village didegaké ing 1970 ing Roma dening Luis Bacalov, Ennio Morricone, Peter Piccioni e Armando Trovajoli.

Padha nerangake Piero Barone, Ignazio Boschetto Gianluca Ginoble. "Thanks kanggo rekaman iki, kita nemokake film sing apik banget sing durung dingerteni, nggarap lagu-lagu kasebut pancen dadi dalan pangembangan seni. A song lan film kaya Sacco lan Vanzetti padha mulang kita lan ngelingake kita sing injustice ana lan njupuk liwat nalika lagi didhukung dening prejudices, emosi iku lagu paling angel kanggo kita kanggo ngrekam, utamané sawise ndeleng film. Kita nafsiraken kados dene pandonga". (Sumber: La Repubblica

Ing jaman biyen, ana pertunjukan bakat nyanyi sing dikhususake kanggo bocah enom. Anak telu, Piero, Ignazio lan Gianluca mung pengin nyanyi lan bisa uga entuk keplok saka bocah-bocah liyane. Dina iki Piero, Ignazio lan Gianluca, utawa grup musik Il Volo, thanks kanggo swara apik, sing lan applauded dening EVERYONE. Ing saindenging jagad.

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.