Pengering rambut, curler lan peralatan digunakake luwih 30%

0
Potret sing apik model wanita enom sensual Eropa kanthi dandanan lambe sing glamor, dandanan panah mata, kulit kemurnian. Gaya kaendahan Retro
- Iklan -

Angkat tangan sampeyan yen sampeyan durung darmabakti - ing periode "penutupan paksa-ing-omah" iki - luwih akeh wektu kanggo nyoba gaya rambut anyar, pelurus anyar, gaya rambut sing beda nganggo rambut. Nanging ora mung piranti listrik ing donya kecantikan sing paling digunakake. Dina penguncian nambah panggunaan peralatan rumah tangga umume. Saka oven sing panggunaane wis nambah 35% kanthi kobongan sing bola-bali kaping 23 kaping saben wulan dadi pembersih vakum (+ 35%). Ditututi dening mesin cuci piring (+ 34%) lan mesin cuci sing panggunaane mundhak 30% kanthi rata-rata 22 cuci saben wulan.
Data kasebut minangka asil saka temuan Indeks Energi Pulsee, observatorium panggunaan lan kabiasaan wong Italia sing digawe Pulsee Luce & Gas, operator kanggo pangguna domestik ijo lan digital, kanthi kerja sama karo perusahaan riset pasar Nielsen. Kanthi ati-ati karo lingkungan, Pulsee nawakake Zero Carbon Footprint, layanan sing ngidini sampeyan bisa ngimbangi pengaruh sampeyan marang lingkungan kanthi tuku sertifikat ijo kanggo produksi energi lan mula bebas karbon. Salajengipun, kanthi biaya sak kopi saben wulan, Pulsee ngidini akses menyang layanan liyane sing, saliyane nyedhiyakake energi sing berkelanjutan, negesake asal usule menehi asal usul saka sumber sing bisa dianyari (opsi MyGreen Energy - Ngadopsi tanduran lan MyGreen Energy - Sertifikasi Gas ).

- Iklan -


Artikel kasebut Pengering rambut, curler lan peralatan digunakake luwih 30% misale jek dadi pisanan ing Vogue Italia.



- Iklan -