7.2 C
Milan
sabato, 3 Dicembre 2022
Home Penulis Artikel dening Giulia Caruso

Julia Caruso

2638 BARANG KOMUNITAS 0
Pakar pemasaran lan media sosial. Wis pirang-pirang taun kerja sama karo perusahaan nasional lan manca negara liwat saluran sosial kanggo promosi merek lan produk kanthi nyinaoni strategi komunikasi sing bener. Semangat babagan jagad latihan lan kaendahan, dheweke terus komitmen kanggo nggawa pengalaman ing sektor iki.

PALING POPULER

- Iklan -

NIKMATI KOMUNITAS

- Iklan -
Tuku lalu lintas kanggo situs web sampeyan