House of Gucci, trailer pertama film sing diantisipasi karo Lady Gaga lan Adam Driver

0
Omah Gucci dadi trailer kaping pisanan
- Iklan -

Omah Gucci. Cuplikan pertama film sing diantisipasi dening Ridley Scott con Lady Gaga e Adam Driver.

Ing wayah sore wingi poster karakter pertama para protagonis saka Omah Gucci.

Omah Gucci

Lady Gaga minangka Patrizia reggiani ndadékaké pemeran lintang sing kalebu Adam Driver minangka Maurizio gucci, kepala omah mode antara wolung puluhan lan sangang puluhan puluhan, sing ora dingerteni Jared Leto ing peran Paolo Gucci, al Pacino e Jeremy Irons sing main Aldo lan Rodolfo Gucci.

- Iklan -

Film kasebut, sing dijupuk sawetara ing Italia, bakal debut ing bioskop Amerika tanggal 24 November lan banjur tekan ing Italia tanggal 3 Desember.

- Iklan -

Omah Gucctrailer ing Inggris:


Omah Gucctrailer ing Italia:

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.