OLEHAN ALAM MENJADI KELULIT

0
- Iklan -

Obat alami kanggo saluran lan mbuwang!

Musim panas wis diwiwiti lan selulit isih ana ing sikilmu?

Kita ngerti, utamane ing mangsa panas, luwih becik ngombe luwih akeh, kanthi ngrasakake kanthi rasa, supaya kita tetep bugar!

Mangkene carane ilang sawetara sentimeter kanthi cara sing alami kanthi ngilangi teh herbal tumrap penylametan banyu:

Teh herbal ceri:

Ceri ngemot unsur tilak kanggo fungsi lan stimulasi proses metabolisme sing bener. Dheweke uga ngresiki, detoksifikasi lan anti-inflamasi.

- Iklan -

Resep DIY: godhok ceri nganggo gagang (yaiku gagang, sing ngemot persentase tanin diuretik lan detoksifikasi sing dhuwur) ing banyu lan jupukake kanggo diresiki sajrone 10 menit. 

Teh herbal iki dikontraindikake nalika meteng.

Teh herbal birch lan adas:

Efek draining lan deflating dijamin!

Teh herbal siap pakai iki gampang dituku kanthi online lan obat-obatan herbal. 

Resep DIY: godhok banyu banjur tuangake godhong birch lan wiji adas kanthi jumlah sing padha. Ninggalake kanggo infuse kanggo 5 menit. 

- Iklan -

Tip: aja nambah gula!


Teh Horsetail:

Teh herbal iki nduweni efek ngilangi lan reminiseralisasi.  Pancen sampurna ing musim panas amarga dianjurake banget kanggo sing ngalami tekanan darah rendah. Horsetail tuwuh sacara spontan lan gampang ditemokake ing kebon kita, lan uga bisa dituku ing toko-toko herbal ing sprig lan bubuk.

Resep DIY:  Godhok banyu lan tuang jaran luwih becik ing sprig. Wektu infus: 10 menit.

Teh jahe:

Teh herbal iki ngobong lemak lan ngaktifake metabolisme. Gabungan karo lemon dianjurake banget!

Resep saka sampeyan: godhok jahe lan banyu lemon bareng udakara 4 menit. Ninggalake infuse suwene 10 menit. 

Tip: luwih becik ora legi teh herbal, yen sampeyan pancen ora kepengin menehi rasa legi mula gunakake madu sing ora ngemot lemak.

Apa sampeyan seneng karo artikel kasebut? Ninggalake komentar ing ngisor iki lan bareng ing fb!

Panganggit: Francesca De Rosa

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.