Pasangan: Jaga hubungan sampeyan kanthi tips iki!

0
njaga hubungan urip
- Iklan -

Kita kabeh ngerti carane angel kanggo tetep narik utamané urip ing sesambetan, sawise taun urip bebarengan.

Sampeyan bisa uga mikir yen sampeyan wis nyoba kabeh, nanging kadhangkala kunci kanggo hubungan sing langgeng yaiku mung nggawe nggumunake pasangan lan njaga semangat katresnan.

Ing ngisor iki sawetara tips babagan carane njaga urip pasangan lan carane gawe kaget pasangan saben dina:

1. Nindakake bab anyar bebarengan.

Salah siji cara sing paling apik kanggo njaga spark ing sesambetan urip iku kanggo nyoba iku anyar bebarengan. Ora Matter yen iku prasaja minangka njupuk rute anyar kanggo karya utawa masak sajian anyar kanggo nedha bengi. Sing penting kita nindakake apa wae sing ana ing njaba zona nyaman sampeyan.

- Iklan -

2. Nggawe wektu kanggo saben liyane.

Ing donya sing cepet-cepet saiki, gampang kanggo hubungan sampeyan njupuk kursi mburi kanggo karir utawa komitmen liyane. Nanging yen sampeyan pengin tetep semangat, sampeyan kudu nggawe wektu kanggo awake dhewe. Apa iku sore sapisan minggu utawa mung stroll bebarengan sawise nedha bengi, priksa manawa sampeyan nggawe wektu kanggo nyambungake karo partner.

3. Ing kono.

Nalika sampeyan karo partner, dadi saiki. Apa sampeyan pancen ngrungokake apa sing diomongake utawa mung ngenteni giliran ngomong? Ati-ati lan tuduhake yen dheweke mung siji-sijine wong ing jagad iki sing penting kanggo sampeyan ing wektu kasebut.


4. Nuduhake apresiasi.

Kita kabeh seneng ngormati, lan pasangan sampeyan ora beda. Luangake wektu kanggo menehi pitutur marang wong-wong mau sepira sampeyan ngormati dheweke lan kepiye carane sampeyan nindakake kanggo sampeyan. Iku gampang kanggo njupuk wong sing ditresnani kanggo diwenehake, nanging apresiasi sing sethithik bisa dadi adoh.

5. Dadi spontan.

Ora ana sing seneng hubungan sing mboseni. Tambah sawetara spontanitas kanggo sesambetan kanthi nindakake samubarang ing titik. Apa sampeyan nggumunake pasangan sampeyan kanthi tiket pertunjukan utawa liburan akhir minggu, nambahake spontanitas sethithik bakal tetep narik kawigaten.

- Iklan -

6. Komunikasi.

Yen sampeyan duwe masalah ing sesambetan, langkah pisanan kanggo komunikasi karo partner. Penting kanggo mbukak lan jujur ​​babagan masalah sampeyan lan golek solusi bebarengan. Mbukak baris komunikasi mbantu supaya spark urip.

7. Tansah murub katresnanmu.

Yen sampeyan pengin supaya geni katresnan sampeyan tetep urip, sampeyan kudu tetep geni sampeyan. Iki tegese ngrawat lan romantis lan nuduhake partner carane akeh sing Care. Bab-bab cilik kaya ngirim kertu katresnan utawa tuku kembang bisa nggawe prabédan gedhe.

8. Sing sabar.

Kita kabeh duwe wektu lan kadhangkala angel kanggo urip. Nanging yen sampeyan pengin tetep semangat, sampeyan kudu sabar karo pasangan. Yen dheweke ngalami dina sing ala, ngerti lan menehi papan sing dibutuhake.

9. ngguyu bareng.

Ngguyu iku salah siji saka cara paling apik kanggo njaga spark ing sesambetan. Nalika sampeyan bisa ngguyu bebarengan, iku ndadekake kowe luwih cedhak lan nggawe wektu apik malah luwih ayu. Dadi priksa manawa sampeyan nemokake humor ing saben kahanan, sanajan sing angel.

10. Kaget pasangan.

Salah siji cara sing paling apik kanggo njaga sparks urip iku kanggo surprise partner. Apa iku gerakan cilik, kaya ninggalake cathetan katresnan ing basket umbah-umbah, utawa soko luwih gedhe, kaya ngrancang liburan akhir minggu, surprises sing nuduhake yen partner tansah mikir dheweke.

Yen sampeyan pengin tetep cemlorot ing sesambetan urip, iku penting kanggo tetep ngageti partner lan supaya semangat katresnan urip.

Kanthi ngetutake tips iki, sampeyan bisa tetep urip minangka pasangan urip lan berkembang.

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.