NFType: Pameran virtual Lorenzo Marini khusus kanggo NFT Art

0
NFT Atom-At-Home
- Iklan -

Saka 28 September nganti 28 Desember 2022 Seni Rupa Lorenzo Marini mlebu ing Metaverse kanthi pameran NFT ing situs web nftype.it

Wiwit saka Rebo 28 September lagi online'NFTtype ', pameran saka Lorenzo Marini darmabakti kanggo Seni NFT, dipamerake ing galeri virtual sing bisa diakses kanthi gratis ing situs kasebut nftype.it, nganti Rebo 28 Desember 2022. Mangkono uga Jinis Seni, wangun seni anyar digawe dening Lorenzo Marini ing 2016 lan diiringi taun sabanjuré dening Manifesto kanggo mbebasake layang, ndharat ing Metaverse ngalami transmutasi ing NFT, sing tegese Token sing Ora KasedhiyaJalur pameran 'NFTtype ' presents 12 karya seni dinamis, kalebu karya native digital lan digitalizations karya fisik sing project manca menyang pengalaman immersive lan hypnotic, meningkat dening magnetisme psychedelic sinkronisasi musik. NFT saka Lorenzo Marini padha ngrameke kamardikan saka aksara, disentangled saka conventional nulis lan maca sarana, nambah kaendahan geometri sing nyipta. Huruf-huruf kasebut, adoh saka urutan struktur alfabet, saiki uga dibebasake saka jasmani karya fisik, saéngga nganggep identitas sing luwih kuwat lan unik sing diungkapake liwat lam free saka aestetika unik, asli lan ora bisa dibaleni. Pilihan saka Lorenzo Marini mameraken 12 karya ing 'Tipe NFT' iku ora sengaja, kang rolas a numero sing ing numerologi nggambarake ekspresi diri sing kreatif lan individualis, kaya Tipe sing dibebasake.


"Evolusi saka rong dimensi mesthi 3D. Evolusi kanvas mesthi digital." - dheweke komentar Lorenzo Marini - "NFT wis dadi tembung kunci kanggo 2021, lan uga bakal sawetara taun sabanjure. Aku seneng Token Non Fungible amarga wis ngganti hubungan antarane masyarakat lan teknologi, antarane seniman lan pedagang, antarane kanvas lan digital. Nanging aku tresna wong-wong mau utamané amarga padha animasi karya seni, ngendi kabeh dadi dinamis, sregep, propulsive. Layangku dadi alesan kanggo nggawe cathetan visual, getaran kromatik, arsitektur grafis ing gerakan. Dheweke bisa ngelingi njero kaleidoskop, njaba kutha, utawa mung salju sing tiba. - nyimpulake.

Pameran Seni Virtual "NFType": nftype.it

- Iklan -
- Iklan -

..........

LORENZO MARINI minangka seniman Italia sing manggon lan kerja ing Milan, Los Angeles lan New York. Sawise sinau seni lan gelar ing Arsitektur ing Venesia, ing taun 1997 dheweke ngedegake Lorenzo Marini & Associati, agensi sing duwe kantor ing Milan lan Turin lan wiwit taun 2010 uga ing New York. Ing kariré minangka direktur seni, dhèwèké dianugerahi luwih saka 300 penghargaan nasional lan internasional. Seniman multidisiplin, sajrone pirang-pirang taun dheweke wis ngabdi marang akeh kegiatan: saka kartun nganti ngarahake lan saka lukisan nganti nulis. Ing 2016 Marini nduweni intuisi seni sing ndadekake dheweke ngrayakake kaendahan huruf. Pameran pisanan dianakake ing New York lan Miami ing ngendi dheweke uga melu ing Art Basel Miami. Ing 2016, dheweke mbaptis "Seni Jinis" ing Palazzo della Permanente ing Milan, gerakan sing dadi kepala sekolah lan sing ndadékaké dheweke pameran ing Biennale Venice kaping 2017 ing 57.

Ing 2017 Lorenzo Marini dianugerahi penghargaan Advertising in Art, hadiah sing diwenehake ing NC Awards edisi kaping 11. Wiwit taun 2019, dheweke kerja sama karo Cramum lan Sabino Maria Frassà: instalasi AlphaCUBE sing diwenehake kanggo DesignWeek 2019 dening Ventura Projects, dipamerake ing Venice ing acara Biennale Seni kaping 58, banjur ing Dubai lan pungkasane ing Los Angeles. Ing taun 2020 dheweke menangake Penghargaan Mobius ing Los Angeles, penghargaan kompetisi internasional kanggo kreatifitas alfabet anyar sing digawe, Futurtype. Ing taun sing padha, dheweke nampilake siklus anyar karya "Typemoticon" ing acara solo "Out of Words" ing Gaggenau Hub ing Milan. Ing taun 2021 antologi dheweke ing Siena "Di Segni e Di Sogni" dianugerahi minangka pameran seni kontemporer sing paling akeh ditekani ing taun iki, nganti 50.000 pengunjung. Ing 2022 pameran pribadi "Olivettype" ing mantan markas Olivetti, saiki warisan Unesco ing Ivrea. Ing wulan Juni 2022, Galeri Gracis ing Milan dadi tuan rumah pameran Alphatype2022 sing nawakake rong puluh karya Lorenzo Marini, sing nyathet kegiatan sepuluh taun pungkasan seniman.

- Iklan -
Artikel sadurungéJudhul gliding gantung Italia ing Varese lan Alto Adige
Tulisan sabanjureIlary Blasi lan Totti, Paola Ferrari nyelehake bom: "Krisis diwiwiti 5 taun kepungkur"
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.