Mobil listrik (lan stasiun pengisian daya) dadi saya nyata!

0
Potret sing apik model wanita enom sensual Eropa kanthi dandanan lambe sing glamor, dandanan panah mata, kulit kemurnian. Gaya kaendahan Retro
- Iklan -

Siap nggunakake mobil listrik? Kita seneng karo ide kasebut, nanging banjur ora ngerti tenan manawa arep diisi ulang. Mangkene. Kangge, luwih becik ngerti manawa Bantuan Europ nguatake komitmen kanggo ningkatake budaya kesinambungan kanthi ngluncurake proyek sing tujuane ndhukung mobilitas listrik anyar lan nawakake layanan khusus kanggo wong-wong sing milih solusi transportasi sing ngurmati lingkungan.

Jalur sing diwiwiti ing taun 2003 kanthi nggawe jaringan Bantuan Europ kanggo operasi kanthi aman ing kendaraan listrik lan dadi mitra referensi produsen mobil utama kendaraan listrik lan hibrida, saiki nambah rong elemen penting. Rencana pangembangan jaringan kolom pengisian listrik dhewe ing Pusat Penyelamat afiliasi lan penguatan layanan sewa kanthi ngenalake kendharaan listrik lengkap ing armada, minangka proyek anyar sing diluncurake perusahaan utama kanggo mbantu mobilitas.
Peresmian stasiun pengisian daya Bantuan Europ kaping pisanan ditindakake ing Venaria Reale, cedhak Turin, ibukutha industri otomotif Italia.

91 kolom ing pungkasan taun 2021 kanthi total 250 poin pengisian daya, bakal dipasang ing pusat afiliasi, disebarake ing saindenging negara, dipilih kanthi posisi sing gampang diakses para pelanggan lan kemampuan nawakake macem-macem layanan. Saka pangopènan lan ndandani layanan tambahan kayata layanan, mriksa ban, sanitasi.

- Iklan -


Stasiun pengisian daya, kasedhiya ora mung kanggo pelanggan Europ Assistance nanging kanggo kabeh pangguna sing ngakses Pusat, bakal ana rong jinis: sing cepet nganggo 2 soket (tenaga 22 kW) lan sing cepet nganggo 3 soket (daya 55kW). Kolom kasebut bisa digunakake nganggo kertu kredit, utawa kertu RFID, utawa uga liwat Aplikasi. Nggunakake Aplikasi, sampeyan bakal bisa geolokasi kolom lan pesen layanan top-up. Kajaba iku, sajrone 2021 Europ Assistance bakal dadi bagean saka sirkuit internasional minangka panyedhiya e-mobilitas, nyedhiyakake akses menyang para pelanggan, kanthi tarif cadhangan, menyang platform sing duwe jaringan ewu poin recharging publik ing saindenging jagad, kalebu wilayah Italia.

- Iklan -

Bagéan integral saka proyek penting iki yaiku ningkatake layanan sewa mobil Vai h24, khusus kanggo kabeh pelanggan kanggo nerusake perjalanan yen mandheg mandheg kendaraan, nanging uga bisa diakses kabeh pangguna pusat Bantuan Europ. Saliyane mobil hibrida sing wis kasedhiya ing armada, 100 mobil listrik generasi anyar bakal dilebokake ing armada ing pungkasan taun 2021. Kanggo nutup kemitraan pirang-pirang taun karo Fiat, minangka model utama ing antarane sing ana ing Europ Bantuan "armada listrik", 500 listrik anyar dipilih, model pertama sing lahir listrik kebak ing sejarah pabrikan Italia.

Artikel kasebut Mobil listrik (lan stasiun pengisian daya) dadi saya nyata! misale jek dadi pisanan ing Vogue Italia.



- Iklan -