Mlaku, mlaku… banjur mlaku maneh!

0
- Iklan -

10.000 langkah kesejahteraan

 

 

Kita mesthi golek bentuk sing sampurna, nanging banjur komitmen, aperitif karo kanca, nedha bengi karo pacar ... lan wektu iki uga "Aku bakal melu gym wulan ngarep".

- Iklan -

Masalahe kabeh wong, nanging ana solusi sing irit lan efektif… mlaku-mlaku!

Nanging, sampeyan mung butuh sepasang sepatu tenis lan sandhangan sing kepenak kanggo ngrasakake mupangate, saka awak menyang pikiran.

Mlaku paling ora 30 menit saben dina supaya tekanan getih saya dhuwur, nyuda kolesterol ala (LDL), lan bisa nambah kolesterol apik (HDL). Kegiatan sing sehat iki utamane dianjurake kanggo kita wanita, amarga kanggo njaga sendhi tetep sehat, bisa nambah kerapatan tulang.

Lan paru-paru entuk bathi, amarga bisa nambah otot kandhang iga, lan jantung, amarga fungsi sistem sirkulasi sing tepat.

Nanging ayo njaluk apa sing nyiksa kita ... selulit sing paling sengit!

- Iklan -

Saliyane mbantu awak ngobong lemak, kegiatan iki minangka sekutu banget tumrap penylametan banyu: ngaktifake sirkulasi, mula bisa nyegah selulit.

Cekakipun, kulit kulit oranye lan sikil sing kurang kuat bakal mung dadi kenangan sing ala! Sampeyan bakal langsung ndeleng energi sing luwih gedhe, nanging sawise sawetara minggu sampeyan bakal seneng karo weteng sing luwih kenceng, bokong sing luwih kenceng lan jarum keseimbangan sing pungkasane bakal mudhun.

Lan ora mung iku, kanthi mlaku-mlaku kanthi cepet, kita bisa nglawan rasa kuwatir lan depresi, ngilangi stres lan duwe humor humor saben dina amarga ana endorfin.

10.000 langkah minangka target sing dakelingake aplikasi saben dinane lan ora bisa daklakoni maneh: Aku wis bobote lan nambah nada, iki minangka santai saben dinane.

Dhewe utawa ing perusahaan sampeyan ora bakal duwe alesan maneh ... mlaku-mlaku akeh banget sebab sing ora ditindakake!

 

 

Giada D'Alleva


- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.