Maurizio Costanzo Show, paling apik kanggo 40 taun pisanan

0
Maurizio Costanzo
- Iklan -

Acara dhiskusi TV sing paling misuwur wis tekan tonggak sejarah sing luar biasa

Kaping pirang-pirang sore ing ngarep TV, sing banjur seneng-seneng ing wayah wengi sing mung ana swarane tamu. Saben sore Teater Parioli dadi panggung ing ngendi manungsa nuduhake awake dhewe. Kabeh lan ing total bhinéka sawijining. Wong-wong sing misuwur nyabrang critane karo wong-wong sing nyritakake urip saben dinane sing dumadi saka rasa seneng lan lara, ketidakadilan lan sekilas urip bebarengan sing tentrem. Paling ora rong generasi wis diwasa ndeleng ing jaringan Fininvest pisanan, sing banjur dadi Mediaset, Pameran Maurizio Costanzo.



Saka iku 14 September 1982, bebarengan karo lampu kamera, puluhan ewu swara teka sing sawise patang puluh taun kita elinga meh siji. Amarga padha mlebu omah kita lan, thanks kanggo Maurizio Costanzo, crita-crita iku uga wis dadi rada kita.

Perayaan diwiwiti

Yen kita pengin nggawe dhaptar akeh jeneng sing lungguh ing kursi lan sofa ing panggung Parioli, kita bakal nggawe dhaptar sing dawa banget lan tanpa wates. Kamis 28 April, ing wayah sore ing Saluran 5, episode pisanan saka patang puluh taun program bakal disiarake. Ing panggung akeh tamu, kalebu Michele Santoro, kalih sinten Maurizio Costanzo nuduhake salah sawijining kaca televisi sing paling penting lan emosional minangka layanan umum.

Iki yaiku 26 September 1991 quando Maurizio Costanzo diatur, ing co - tumindak karo wartawan saka Salerno, sore khusus darmabakti kanggo Bebas Lemak, pengusaha matèni dening mafia sawetara minggu sadurungé. Ing panggung ana tamu-tamu penting, ing antarane para hakim jumeneng Giovanni Falcone, sing mengko bakal nemokake pati, maneh ing tangan saka mafia, ing ontran-ontran saka Kapas, tanggal 23 May 1992.

- Iklan -

- Iklan -


Maurizio Costanzo e crita sejarah kita

Patang puluh taun iku wektu sing dawa. Italia wis diganti lan donya wis diganti. Ing panggung kasebut, aktor, wartawan, wong budaya, ilmuwan, seniman lan wong biasa liwat critane, tembung-tembunge, emosine wis nyritakake babagan owah-owahan kasebut. Nalika kita lunga menyang sekolah akeh kita wis sampurna umpetaken ing tas beda Cirannini. Kanggo sing paling enom, kita ngelingi yen dheweke minangka buku cilik sing apik banget sing minangka kompendium sing sampurna kanggo subjek sing paling angel.

Yunani, Filsafat, Matematika, ora ana rahasia maneh kanggo para siswa. Pameran Maurizio Costanzo bisa ditegesi minangka a Cirannini ing televisi patang dekade pungkasan. Kompendium sing jero lan lengkap babagan owah-owahan sejarah, politik, ekonomi lan sosial ing taun-taun kasebut. Luwih saka acara dhiskusi sing prasaja lan luwih akeh tinimbang sing ngisi jadwal dina iki. Dhiskusi kasebut Maurizio Costanzo dheweke gelem ninggalake wong liya, amarga mung dheweke sing duwe Maurizio Costanzo Show.

Maurizio Costanzo

Artikel sing ditulis dening Stefano Vori  

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.