Louis Tomlinson ora ngapura Zayn Malik: iki kedadeyan ing antarane loro mantan One Direction

0
- Iklan -
warta paling anyar louis tomlinson

Wis sawetara taun saiki hubungan antarane Louis Tomlinson e Zayn malik, biyen One Direction, browsing banyu kang gumebyar. Wawancara ing Zach Sang Show, kanggo pitakonan: "Apa sampeyan isih kanca?", Louis mangsuli karo curd: "Sampeyan kudu takon dheweke", tegese sanajan sawise sawetara wektu, kabeh perkara durung rampung.

BACA JUGA> Gigi Hadid lan Leonardo DiCaprio luwih cedhak lan luwih cedhak: Zayn Malyk ora njupuk kanthi apik


Apa sing kedadeyan ing antarane Louis Tomlinson lan Zayn Malik? Alasan kanggo mbusak

Padha koyone beda i alasan kang mimpin kanggo mburi hubungan antarane loro, wiwit sakanêm saka grup dening Zayn. Iki ditambahaké seri kabèh episode sing ora mudhun kanggo penyanyi Inggris. Kang dipercoyo sing nyuwil mburi unta iku, Nanging, ing Kelakuane Zayn sawise mati ibu Louis amarga leukemia.

 

- Iklan -
Louis Tomlinson ora ngapura Zayn Malik: iki kedadeyan ing antarane loro mantan One Direction
Foto: Twitter

 

- Iklan -

BACA JUGA> Robbie Williams kaget: "Aku nandhang lara mental"

Ing babagan iki, Tomlinson ngumumake: "Aku kudu tampil ing X Factor lan, kanggo kula, iku a wektu angel tenan. Ibuku nembe seda lan aku butuh kabeh support bisa ing wusana. Liam, Harry lan Niall wis ana, padha ana kanggo kula ing wayahe kanggo menehi kula kekuatan. Dheweke ora ana lan bab iki pancen ngganggu aku”. Saka omongane isih katon kuciwane lan kuciwane marang kancane biyen.

BACA JUGA> Harry lan Meghan, rapprochement terus karo kulawarga? Gallee wengi ing Istana Buckingham

Wawancara Louis Tomlinson: bakal ana happy ending?

Babagan bisa rekonsiliasi, Louis ora njaluk banget metu saka imbangan. Penyanyi kasebut, nyatane, nyatakake: "Tempo al tempo. Aku mikir langkah pisanan iku kanggo ketemu lan ngomong kanggo saben liyane amarga kita ora ana maneh malah nomer telpon liyane. Mungkin ing mangsa ngarep, media sosial bisa mbantu kita. Sauntara kuwi, Aku pengin wong sing paling apik". Wong sing umuré 30 taun ora ngetokaké rapprochement karo Zayn a priori, nanging butuh wektu. Apa Zayn bakal mikir babagan iki? Sapa ngerti yen dheweke bakal nanggapi omongane kanca-kancane ... Kita mung kudu ngenteni lan ngarep-arep yen dina rekonsiliasi bakal teka kanthi cepet.

Instagram Zayn Malik
Foto: Instagram @zayn
- Iklan -