LIPSTIK MATT 2018

1
- Iklan -

Werna lan tips kanggo musim sing kudu ana

 

 

 

"Kanggo duwe lambe sing apik ... ngomongake tembung sing apik" ujare Audrey Hepburn sing ayu, nanging kita ngerti sadurunge ngrungokake, lambe duwe daya kanggo ngrayu kanthi mung nyawang.

- Iklan -

Dheweke minangka bagean saka pasuryan sing menehi ciri kita lan nggawe kita unik, nanging amarga iki kita kudu ngurus lan nggawe dheweke sampurna.

Aturan sing pertama yaiku supaya tetep dihidrasi nganggo lip balm, shea butter lan minyak regenerasi kayata zaitun utawa klapa, aturan nomer loro yaiku milih lipstik sing paling trendi ing musim iki ... lan sing endi yen ora lipstik sing matt?

Efek matte lan tahan lama kanggo lambe sing ora diambung, lipstik matt iku kudu mesthi!

Dheweke minangka tren musim pungkasan sing katoné ora mandheg lan saiki saben omah kosmetik wis nggawe garis dhewe, bisa ngatasi kabeh.

Werna? Kabeh, kita nggunakake warna sing luwih wicaksana, kayata burgundy lan bata, sing luwih alus kanthi efek mudo, tanpa nglirwakake warna ungu aubergine lan abang stroberi sing luwih penting.

Cekakipun, isin nyata saka pilihan!

Aku mutusake nyoba dheweke nalika lara nyusun dandanan nalika sore utawa sedina sajrone kerja ... lan aku kudu ujar manawa sawetara pancen hebat!

  • AKU MATT LIP FLUID (PUPA)

 

 

Lipstik pisanan sing arep dakkandhani yaiku permata cilik saka Pupa iki sing ora bisa daklakoni.

Efek beludru ing lambe, warna murni lan kuat ... sampurna banget!

- Iklan -

20 warna ngidini kabeh wong bisa nemokake warna sing cocog karo corak lan macem-macem acara, menehi lambe sing tanpa cacat lan wis dawa.

Saran kula yaiku kanggo lambe lambe sadurunge ditrapake (amarga cacat lipstik iki gampang garing uga padha), kanggo masang kudung dhasar lan nerusake definisi kontur nganggo potlot kanthi warna sing padha minangka lipstik., sing uga bisa ditrapake ing lambe kanggo nambah durasi (Pupa nawakake kit sing luar biasa sing kalebu lipstik + pensil AKU MATT LIP FLUID).

Sampeyan banjur bisa cairan cairan sing, amarga sikat sing gampang, ora angel nyebar.

Kanggo ngindhari reregetan ing untune, aja mung lambe nganggo sapu tangan ... lan lambe sing sampurna lan seductive!


 

  • VELVET PASSION MATTE LIPSTICK (KIKO)

 

 

 

Liyane sing kudu diduweni yaiku PASIFI VELVET Kiko.

Iki kalebu salah sawijining sing paling homogen, kanthi durasi sing apik lan tekstur sing krem ​​lan lembut.

Uga ing kasus iki, ana 20 warna lan bisa uga digabung karo potlot Ever Lasting Color Precision Lip Liner sing mesthi ana ing omah kosmetik sing padha.

Sing paling nggumunake babagan lipstik iki yaiku gampang banget aplikasi, langsung ngeculake warna sing lengkap lan kuat, sampurna yen sampeyan pengin lambe matte kanthi efek trendi!

 

Yen sampeyan seneng lipstik, efek efek matt iki cocog kanggo sampeyan, yen ora, dak saranake sampeyan nyoba ...

 

Giada D'Alleva

- Iklan -
Artikel sadurungéSugeng ambal warsa Adriano saka Musanews!
Tulisan sabanjureMode pesta pos olahraga ing
Aku bocah wadon sing sederhana lan ceria, nggatekake rincian lan kabar. Sajrone uripku, aku wis entuk sawetara tonggak penting: gelar piano, jurusan ekonomi lan perdagangan telung taun, lan ora suwe, gelar master ing administrasi bisnis, nanging aku mesthi golek tujuan pendhidhikan lan stimulasi anyar. Mangkene mula semangat kanggo fashion lan obat alami, lan aku nyoba nyampekake ing artikel liwat saran lan pandhuan kanthi cara sing enom lan saiki. Aku seneng kaendahan, tren lan kabeh sing migunani supaya kita bisa ngrasakake ndhuwur lan njaba, lan mulane aku nyedhaki disiplin naturopati lan holistik, tanpa nglirwakake olahraga lan utamane mode ... amarga motto aku yaiku "tansah regane awake dhewe, aja nganti rusak ”lan supaya bisa kelakon, sawetara tips cilik wis cukup.

1 komentar

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.