L'Animalier: gaya sejarah

0
Tren animalier
- Iklan -

 La print alas duwe asal-usul prasejarah, nyatane wiwit awal jamane wong lanang dheweke nggunakake versi animalier ing kulit sing dibungkus awak, mantel lan headdresses kabeh kanggo nduduhake kekuwatan lan kekuwatan spiritualitas. Ing kana woman ing tampilan sing feral, ing tangan liyane, dheweke mbebayani, narik banget, ora stabil lan provokatif, uga ditegesi minangka "wong mangan".

Panggunaan resmi pisanan kedadeyan kanthi gaya dhuwur wiwit taun 1947, nalika Kristen Dior kaping pisanan dheweke nuduhake sandhangan animalier, ora mung merevolusi ing sektor kasebut, nanging uga kabeh penata kontemporer. Sukses teka kanthi macem-macem bentuk: zebra, brindle, macan tutul, python lsp. nganti saiki.

- Iklan -


Tren animalier

La tren mula bakal dadi temokake tema eksotik, cetakan kewan, kanthi warna alami uga pilihan kromatik sing luwih kuat, sing ndadekake saben potongan unik lan asli. Dina iki ing wanita animalier dheweke beda, dheweke sensual lan romantis, wanita sing seneng wani nanging kanthi sentuhan keanggunan. Ayo ndeleng sawetara banjur katon kalebu pakaian luar, celonone, jaket, rok, klambi lan klambi musim salju iki 2021 sing bisa inspirasi.

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.