Lagu babagan kekancan: 10 lagu sing paling apik sing bakal ditrapake kanggo kanca

0
- Iklan -

Musik mesthi dakkandhani i raos lan sesambetan manungsa. Antarane, ora mung katresnan. Nyatane, ana akeh lagu sing ditulis babagan kekancan pirang-pirang taun dening sawetara penulis lagu penting ing adegan musik Italia lan internasional. Iki minangka perangan sing nuduhake i macem-macem aspek jaminan khusus iki sing diadegake ing antarane wong loro, digawe saka kapercayan, simpati, tresno lan pilihan bebarengan.

Kanca yaiku apik regane sing kudu direksa, dijaga lan diwenehi penting sing cocog, kaya sing ditindakake karo kita. Dadi, kenapa ora luwih sering matur marang dheweke ukara kaya ngene kanthi atimu kabeh?

Saliyane kanggo frase sing paling apik kanggo penulis gedhe, sampeyan bisa ngaturake kabeh iki lagu khusus ing paseduluran. Kita wis nglumpukake sawetara 10, sing mesthi dianggep tonggak sejarah musik. Saka Renato Zero ai Beatles, ing kana Antonello Venditti ai Ratu: kene duweke lagu bertema persahabatan favorit!

1. Riccardo Cocciante, Kanca anyar

Diterbitake ing taun 1982, lagu iki saka Riccardo Cocciante mesthi dadi salah sawijining lagu sing paling disenengi lan terkenal. Dhiskusi babagan apa wae sing sampeyan karepake kanggo kanca lan kepiye "pangorbanan" kasebut diwales maneh. Kanca milih saben liyane lan mulane terus-terusan nduduhake tulus tresnane. Iki kalebu saka tumindak sing paling gampang nganti tumindak sing paling gedhe, mula mung siji sing cocog kanggo kekancan: ana ing kana.

- Iklan -

Amarga aku rumangsa sugih banget lan
Luwih kurang seneng
Lan aku uga ndeleng yen ana cahya sing sithik
Karo kanca ekstra.

Uga ing discografi Riccardo Cocciante, ana lagu liyane sing apik babagan kekancan. Judhul yaiku Sampeyan kanca sing tak tresnani lan nduweni tema beda-beda aspek obligasi iki. Karo kanca sejati kita padu, ngrembug lan, kala-kala kita kesasar, nanging ora nate, ing kahanan apa wae, ya ngulungake utawa ora cedhak karo dheweke yen butuh.

Sampeyan kanca sing tak tresnani
Aja ngiyanati aku
Ora dhuwit, utawa wanita, utawa politik
Dheweke bisa misahake kita
Sampeyan kanca sing tak tresnani
Aja ngiyanati aku.

2. Ratu, Kanca Bakal Kanca

Ora mesthi gampang ngenali kanca sejatine sing palsu. Umume kayane umume, kita urip ing jagad sing gampang katon lan ora asli. Kabeh mau angel banget goleki sapa sejatine sing peduli karo kita lan sapa sing ora peduli. Kanca Bakal Kanca Ratu mung ngandhani: sampeyan bakal ngerti utawa duwe konfirmasi kanca sejati ing wektu butuh, nalika kabeh kayane salah lan sampeyan butuh wong sing menehi sampeyan tresno lan perhatian, mula dheweke bakal ana ing sisihmu.

Kanca bakal dadi kanca
Yen sampeyan ngalami urip lan kabeh pangarep-arep bakal ilang
Genggaman tanganmu amarga kanca bakal dadi kanca
Nganti pungkasan.

3. Renato Zero, Amico

Thepaseduluran sejati iku uga sing ora wedi karo lakune wektu lan sejatine saged slamet sanajan ana. Renato Zero nerangake babagan iki Amico - tanggal 1980 -, ing kana dheweke golek panglipur sajrone petualangan amarga tresna liwat lan kanggo meksa dheweke mikir maneh wektu sing ditindakake nalika mudha. Hubungane kancane bisa uga wis entek, nanging dheweke isih bareng bareng.

Tetep, kanca, ing sisihku
Tinggal lan critakake babagan dheweke, yen isih ana
Katresnan tiwas kanthi tangis, nanging kita
Ayo terus nyenyet lan ninggalake jagad iki kanggo tumindak ala.

4. Rembrandts, Aku Bakal Ana Sampeyan

Sapa sing ora nate hummed lan nari cathetan lagu iki paling ora sepisan sajrone urip? Soundtrack saka misuwur Seri TV Kanca-kanca, Aku Bakal Ana Sampeyan dening The Rembrandts bali menyang tema dhasar persahabatan, yaiku tansah ana kanggo saben liyane. Mung kanca sejati sing ndeleng kita ing wektu sing paling ala, dheweke mutusake ngadhepi bareng, ndhukung kabeh biaya, lan kita siyap nindakake perkara sing padha kanggo dheweke"Aku bakal ana ing kana nalika udan wiwit udan, aku bakal ana ing kono kaya kowe sadurunge, aku uga bakal kasedhiya amarga kowe uga ana ing kene".

Aku bakal mrana kanggo sampeyan
(Nalika udan wiwit udan)
Aku bakal mrana kanggo sampeyan
(Kayane aku wis mrana sadurunge)
Aku bakal mrana kanggo sampeyan
('Amarga sampeyan uga kanggo aku).



5. Antonello Venditti, Bakal njupuk kanca

Katresnan minangka perasaan sing bisa nggawa sampeyan menyang lintang-lintang, nanging, kanthi cepet, saged nggawe sampeyan klelep ing kasusahan lan lara. Antonello Venditti nerangake kahanan iki ing kondhang Bakal njupuk kanca, ing endi sing dadi tema utama nandhang pungkasan sesambetan, ngiring dening kudu duwe kanca ing sisihmu sing bisa nulungi dheweke lali karo wanita sing ditresnani.

- Iklan -


Bakal njupuk kanca
Kanggo lali ala,
Bakal njupuk kanca
Ing kene selawase ing sisihanku,
Bakal njupuk kanca
Ing lara lan getun.

6. Bruno Mars, Count Ing Me

Yen kepinginan kanggo duwe kanca Antonello Venditti kayane ora bisa kawujud ing kasunyatan, ing Count Ing Me Nanging, dening Bruno Mars, kabeh kedadeyan kasebut. Iki minangka salah sawijining lagu paling anyar babagan paseduluran sing diandharake kanthi kesederhanaan lan rasa enak banget hubungan solid antarane loro kanca sejati. Nalika ngrasakake butuh, yen mbutuhake pundhak kanggo nangis utawa wong sing nulungi turu kanthi tenang, cukup "dietung nganti 3" lan kanca bakal ana ing kono: amarga kaya ngono kanca, dheweke ora nate ninggalake kita.

Yen sampeyan ngerti yen sampeyan macet ing tengah ndeleng,
Aku bakal berlayar ing jagad iki kanggo nggoleki sampeyan.
Yen sampeyan rumangsa kesasar ing peteng lan ora bisa ndeleng,
Aku bakal dadi cahya kanggo nuntun sampeyan.
Sampeyan bisa ngandel karo aku kaya siji loro telu
Aku bakal tekan kana
Lan aku ngerti yen butuh, aku bisa nganggep sampeyan kaya papat telu loro
Sampeyan bakal tekan kana
Amarga iku sing kudu ditindakake kanca.

7. Biagio Antonacci lan Sergio Dalma, Kanca sing sampeyan duwe

Kanthi komitmen urip saben dinane lan perkara sing ora dikarepake, lumrahe yen ora mesthi ana ing fisik kanggo kanca. Nanging, kekancan sejati bisa nemokake cara kanggo slamet sanajan adoh. Iki sing diandharake Biagio Antonacci ing lagune Kanca sing sampeyan duwe. Dhiskusi bab loro kanca sing siji ngelawan liyane, sing ora krungu utawa ndeleng terus-terusan, nanging ngerti yen perlu, dheweke bakal duwe wong sing siyap ngenteni.

Kita urip ing rong kasunyatan sing angel
Kita neurotik
Nanging kita ora bakal tiba
Kita saling ndhukung ing sawijining dialog.

8. The Beatles, Karo Mbantu Sithik Saka Kanca-kanca

Ditulis dening John Lennon lan Paul McCartney kanggo Ringo Starr, Karo Mbantu Sithik Saka Kanca-kanca minangka klasik sing entheng mula dikandhani kepiye kasepen lan ora ana hubungan katresnan bisa dirampungake sethitik bantuan saka kancaing Mesthi, anané kasebut ora ngganti kabeh kebutuhan manungsa kanggo nemokake wong sing ditresnani lan ditresnani, nanging mesthine. iku ndadekake kita rumangsa kurang piyambakan.

Apa kuwatir sampeyan dadi piyambakan?
Kepiye rasane pungkasane awan?
Apa sampeyan sedih amarga sampeyan dhewe?
Ora, aku njaluk bantuan sithik karo kanca-kanca.

9. Giorgia, Kowe kancane

In Kowe kancane, Giorgia nembang saka kekancan kabeh wanita kanthi frase sing nyritakake babagan ikatan sing wis ditindakake sajrone pirang-pirang taun lan tetep kuwat lan solid. Rahasia sing dipercaya, obrolan dawa lan gotong royong nggawe sesambetan diterangake unik lan mirunggan, bisa nyengkuyung bocah wadon loro kasebut ing wektu sing paling angel.

Kanca apa, sampeyan pengin mlayu
Ayo adoh, ora bakal bisa
Kanca sing dadi kanca, ojo nganti ganti
Yen aku njaluk tangan aku ngerti sampeyan ana.

10. Ratu, Sampeyan Kancaku Paling Apik

Pungkasane, dheweke mesthi bali, Ratu, kanthi lagu wiwit taun 1975. Ing Sampeyan Kancaku Paling Apik band inggris ngomong babagan kepiye ing wanita sing sampeyan tresnani sampeyan uga bisa nemokake kanca sing paling apik. Nyatane, kanca sing paling apik diarepake pangerten, dhukungan lan tresno, kuwalitas penting sanajan kanggo pasangan. Dadi, ing lagu iki, katresnan lan kekancan dheweke ora bisa dipisahake maneh lan diladeni saben liyane, nanging bakal ngasilake urip bebarengan salah sawijining hubungan sing paling apik.

Ooh, sampeyan nggawe aku urip
Ooh, aku wis ngumbara
Isih bali maneh
Ing udan utawa padhang, sampeyan wis ngadeg karo aku cah wadon
Aku seneng ning omah
Kowe kancaku sing paling apik.

Yen ora lagu, sampeyan pengin ngaturake kanggo kanca sing paling apik utawa kanca sing paling apik salah sawijining ukara pangarang gedhe, sampeyan bisa nelusuri lan njupuk inspirasi saka Galeri iki, sing bakal ditemokake kabeh aphorisme sing paling nyenengake babagan kekancan!

Sumber artikel Alfeminile

- Iklan -

Artikel sadurungéBar Refaeli nganggo bikini ing Instagram
Tulisan sabanjureThelma & Loiuse, rasa isin Brad Pitt: "Aku duwe masalah karo ... 'wimp' lan Geena Davis nglipur aku"
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!