The Dior Fairy Tale: Koleksi Musim Gugur / Mangsa Anyar 2020-2021 | Video

0
- Iklan -

| Tonton Video ing Ndhuwur |

Presentasi koleksi anyar haute couture di Kristen Dior iku nyata dongeng, ditampilake liwat film cekak sing judhule Le Mitos Dior katuntun dening Matthew Garrone.

Kredit: © LESLIEMOQUIN

Film kasebut ditindakake ing papan-papan gaib, atmosfer memikat, alas, tlaga, lanskap mitologis, dipanggoni dening ayu makhluk misterius, Kang sirene, nymph kayu, peri, sing dadi penasaran yen ditampilake cilik lan memikat miniatur busana busana, ageman dirancang dening Maria Grazia Chiuri.

- Iklan -


Kredit © LESLIEMOQUIN

Sandhangan sing dituduhake menyang makhluk sing apik banget ditutup ing bagasi sing nyebabake situs sejarah saka atelier in Montaigne avenue. ing klambi miniatur dheweke digawa ing pundhak wong nom-noman sing elegan nganggo seragam pawang hotel sing gedhe. Ing Video ing ndhuwur sampeyan bisa ngerti swasana sing apik lan swara alus sing digawe khusus kanggohaute couture Tiba / Mangsa 2020-2021 di Dior Kristen 

- Iklan -
© Kabeh hak dilindhungi undhang-undhang

Artikel kasebut The Dior Fairy Tale: Koleksi Musim Gugur / Mangsa Anyar 2020-2021 | Video Saka Jurnal Kaendahan.

- Iklan -