Kendall Jenner, sapa mantan pacare supermodel?

0
- Iklan -
kendall jenner


Kendall Jenner, Saliyane dadi misuwur kanggo karir modeling dheweke, dheweke dikenal kanggo macem-macem crita katresnan lan ndhuwur kabeh kanggo mburi, kanggo ngrusak rahasia dheweke. Ing pungkasan Oktober, sawise sawetara ups lan mudhun, kang rampung hubungan pungkasan karo Devin Booker, pemain basket kanggo Phoenix Suns. "Aku mikir sampeyan sinau pelajaran sing beda-beda saka saben hubungan," ujare dheweke, "Dadi aku rumangsa duwe sinau sawetara perkara saka macem-macem hubungan"

- Iklan -

BACA JUGA> Apa Harry Styles lan Kendall Jenner bali? Konser feed swara

Kendall Jenner mantan pacar: sapa sing?

Nanging sapa sing dadi mantan pacare Kendall Jenner? Saben wong, miturut pangandikane, mulang dheweke soko, nanging saiki ayo padha bali ing wektu lan ngerti sing padha. Ing primo kabeh antarane paling dikenal iku mesthi Harry Styles. Ing taun 2014, loro kasebut dadi paparazzi kanggo nedha bengi bebarengan, nanging sawise sawetara wektu, pasangan kasebut mandheg pacaran amarga bedane karakter, sanajan ing 2015 dheweke dideleng nalika liburan bareng. Senadyan hubungan rampung, loro bakal katon tetep kanca apik. Nanging, ana desas-desus ing web babagan flashback sing durung dikonfirmasi ing antarane loro, saiki loro-lorone dadi siji. Nyatane, model kasebut katon ing sasi iki ing konser dening penyanyi, ceria lan seneng.

Kanggo nemokake kabeh mantan pacar Kendall Jenner > KLIK ING KENE

- Iklan -
gaya harry venice
Foto: IPA
- Iklan -
Artikel sadurungéJerman diusir maneh
Tulisan sabanjureApa Harry lan Meghan pengin sabotase William lan Kate? Ing indiscretion ngageti
Bagean Majalah iki uga menehi komentar babagan nuduhake artikel sing paling apik, apik lan relevan sing diowahi dening Blog liyane lan Majalah sing paling penting lan misuwur ing web lan ngidini supaya bisa mbukak umpan kanggo mbukak. Iki ditindakake kanthi gratis lan nirlaba nanging mung duwe tujuan kanggo nuduhake regane konten sing ditulis ing komunitas web. Dadi… kenapa isih nulis topik kaya mode? Dandanan? Gosip? Estetika, kaendahan lan jinis? Utawa liyane? Amarga yen wanita lan inspirasi nindakake, kabeh bakal duwe visi anyar, arah anyar, lan ironi anyar. Kabeh diganti lan kabeh katon nganggo warna lan warna anyar, amarga alam semesta wanita minangka palet gedhe kanthi warna tanpa wates lan mesthi anyar! Kepinteran sing luwih alus, luwih alus, sensitif, luwih ayu ... ... lan kaendahan bakal nylametake jagad!