Napa Lady Gaga ing Roma?

0
Lady Gaga
- Iklan -

Munggah ing jagad bioskop.

Saiki, kaya sing wis dingerteni, Lady Gaga, jeneng samaran saka Stefani Joanne Angelina Germanotta, saya suwe saya mantep ing jagad bioskop. Kita ngelingi wiwitan karir karo ekstra ekstra ing Machete Kills e Sin City - Wanita sing arep dipateni, nganti bisa narjamahake peran sing nganggep dheweke minangka protagonis minangka Countess ing Crita Horror Amerika e Bintang Lair, karo Lady Gaga dianugerahi Oscar Cethek minangka Lagu Terbaik. Wis sawetara minggu partisipasi Lady Gaga uga wis dikonfirmasi ing film aksi kasebut Sepur Peluru kajawi Brad Pitt.

Lady Gaga wis teka ing Kutha Langgeng.

Lady Gaga wis teka ing Roma kanggo (pungkasane) miwiti syuting film sing diantisipasi ing wulan Maret Gucci  (bisa uga taun paling diantisipasi) katuntun dening sutradara kondhang Ridley Scott, Award Academy kanggo karya agung Il Gladiatore.

Subyek utama skrip yaiku mateni Maurizio gucci atas jenenge bekas garwane Patrizia reggiani dimainake dening Lady Gaga. Wiwitane direktur wis ngusulake bagean kasebut menyang Leonardo Di Caprio lan Angelina Jolie, sing ditugasake mengko Lady Gaga e Adam Driver kanthi pemain bintang sing ndeleng pemenang Oscar Al Pacino, Robert De Niro, Jared Leto lan Jeremy Irons njupuk lapangan.

Kanthi penampilan super diva Lady Gaga ditemokake wingi ing Roma. Rambut coklat sing dikoleksi, klambi animalier, kacamata ireng lan topeng ireng, Lady kita ora dingerteni lan ora uwal saka tujuan paparazzi liwat lurung-lurung ing Roma. Kita ndeleng kanthi gaya klasik sing ora bisa dibantah kanthi tampilan sing bisa diarani, wis dadi kultus. Amarga sebab iki, aja lali yen dheweke bakal melu Patrizia Reggiani.

- Iklan -
- Iklan -

Kasus Gucci.

Tanggal 27 Maret 1995 nalika Maurizio Gucci, ahli waris omah Gucci sing misuwur, dipateni ing lawang bangunan sing dununge dununge. Sawise omah-omah 12 taun lan lair saka rong anak wadon, ing taun 1985 pegatan kasebut tekan Patrizia Reggiani, banjur ditinggal bocah wadon sing luwih enom. Amarga kepengin banget meri, Patrizia Reggiani dadi arsitek organisasi rajapati tilas bojone. Jeneng janda Ireng dening media, dheweke nate kunjara 18 taun lan saiki dibebasake ing taun 2016.


Skenario kanggo film digawe dening Robert Bentivegna sing diilhami dening buku kasebut Omah Gucci: Crita Sensasi Rajapati, Gila, Glamor lan Serakah ditulis dening Sarah Gay Forden.

Kita kabeh ngenteni ndeleng bukti seni liyane ing bioskop Lady Germanotta. 

Miturut Giulia

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.