Ketagihan kanggo jinis narkis

0
- Iklan -

Crita sing dilaporake bener lan diwenehake dening pamaca sing pengin tetep anonim. Iki pengin nggawe kita nggambarake kabisan seductive sing luar biasa sing bisa ditindakake wong-wong kasebut tanpa batesan utawa kecemasan supaya bisa nggayuh tujuan sing dikarepake.

Salah sawijining gaman sing paling kuat lan mbebayani digunakake kanthi seksualitas sing kuat lan bawaan sing wiwitane katon kepenak nanging sing mengko bakal mbebayani nggawe "mesthi" jinis kecanduan sing nyebabake khayalan psikis lan fisik kanggo wong-wong sing duwe musibah teka narcissists pria utawa wanita sing.

Kali iki subjek sing dominan yaiku wanita narsis lan korban dadi korban.
Nalika wong lanang sing melu, isih larang amarga wong lanang arang mbabarake awake dhewe amarga ora duwe isin utawa bangga nalika ketemu karo narsis wanita.

Mangkene kedadeyan:

- Iklan -

》 Saben awan udakara jam 14,30 sore, dheweke marani aku.

Wektu sing pas kanggo idham-idham:

"Sawise nedha awan sampeyan saiki ngerti yen aku gila lan duwe jinis napsu liyane, aku kudu duwe sampeyan, aku pancen pengin sampeyan"

dheweke ujar karo guyon lan angkoro:

Saben awan, kajaba Setu lan Minggu amarga wis ganti pacangane liyane, dheweke nemoni aku rong taun.
Dheweke, penjaga jail, narcissist.


Ora ana kasempatan, parfum kayata. .. kebetulan "Narciso" dening Rodriguez, wangi-wangi sing ora bakal dak lalekake, malah woh-wohan premasi sing mengganggu maniacal, ngandhani:

"Sampeyan ora ngganti wangi, apa sampeyan bakal ngganti identitas intim sampeyan?"

Bel lawang dibukak, aku mbukak lawang lan campuran kelas lan sensualitas biasane ana ing ngarepku.
Klambi sing rapi banget lan ora sopan, rambut kranjang dawa, warna coklat peteng ing papan sing luwih alus lan alus, kanthi pucuk sing saka sisih endi pasuryan tiba ing pundhak banjur mudhun nganti mandheg. dodo gedhe minangka bukti saka garis leher sing beda nanging ora nate kakehan.
Payudara ditahan lan meh ora kepepet karo kaos sutra abang utawa ireng.
Dheweke seneng karo jinis polka dot utawa pola bergaris, kaos kurang luwih sing ora ana imajinasi.

Mripat kanthi murid sing cilik oriental lan hazel sing peteng bisa menehi mripat sing jero lan meksa tanpa mripat, ndeleng sampeyan kanthi jiwa, hypnotic ora mung karo aku nanging karo sapa wae, dheweke minangka bagean sing paling ngganggu lan memikat, mbebayani mripat, bisa ngapusi lan menehi rasa entheng.
Awak sing makili kabeh sing tegese tembung "jinis", pinggul sing ketat ing bentuk mandolin sing luar biasa.

Dheweke biasane nganggo clono dowo sing disesuaikan karo dekorasi sing ora bisa diendhani kanthi tumit stiletto sing dhuwur.
Sawise ngentekake esuk kerja ing ruang kelas ukum lan sawise ngatur "komitmen kulawarga" kanthi ati-ati, dheweke wis siyap ngoleksi hadiah sing pantes ditrapake kanggo aku kanggo seks, pelanggaran, pameran, penyimpangan.
Nalika semana, keprungu swara lonceng minangka sinyal kanggo wiwitan game sing isih imajinatif lan pareng kasebut.

Aku ora bakal adoh banget nyritakake babagan apa sing sejatine dakrasakake karo dheweke lan aku ora pengin dadi dolanan seks, nanging aku luwih pengin luwih akeh nganti aku ngerti jinis kepribadian sing ngganggu sing dakmainake.
Ya aku ngerti ... aneh yen ana wong sing nulis iki, nanging uga ana crita karo protagonis sing mbalikke, percaya karo aku!

Wektu iki, giliran wong lanang supaya digigit wanita narsis lan dadi mekanisme sadis lan peteng sing ngubengi tambangku lan crita wong-wong sing kudu ngatasi tokoh-tokoh sing mbebayani lan ngrusak iki.
Duwe hubungan seksual karo dheweke minangka dhasar kaya napas, ditindakake kanthi cara sing paling penting, nguwasani, mutusake, ngganti lan mbatalake, pesen, kabeh sing diarani orgasme blatant.

Kanggo dheweke, nggawe katresnan duwe rasa sengsara amarga nggawe katresnan ora kalebu pertukaran lan gabungan antara loro protagonis lan narcissist sing sejatine tresna karo awake dhewe lan jinis karo mangsane.

Kanggo narsis, mung ana gegayuhan kepuasan awake dhewe, gumun, kaget lan dikagumi.
Saben wayah kaya acara sing apik banget lan ora iso dilalekake.

Aku ora nate ngerti kepiye carane dheweke bisa nggawe fantasi sing luar biasa, kanthi cara aktif kanthi fisik lan mental.
Dheweke sengit karo kesucian, sloppiness, gangguan kanggo ngrawat rincian, kanggo rincian dheweke kabeh.
Seduction dadi wong lan dheweke seneng banget ngerti dheweke!
Sadurunge dheweke teka, aku wis ngerti babagan carane nyiyapake macem-macem ritual sadurunge dheweke teka.

- Iklan -

Kamar ing omahku kabeh kudu nduwe wangi sing apik kanthi macem-macem esen, lilin warna sing kasebar utamane ing amben lan lampu empuk, kurang utawa lali mung salah sawijine persiyapan iki tegese mundur adhem lan kalebu paukuman sing digawe ora ana paling ora seminggu, mula ora salah yen ora ngalami jaman pantang sing bisa nyebabake aku.

Mesthine, pilihan papan lan momen uga penting kanggo nglegakake gegayuhane lan tambang, sing penting banget amarga rasa senenge sing kudu tekan titik sing tepat yen suwe-suwe aku sinau ngenali yen wis tekan.

Pelanggaran kasebut dikombinasikake karo bebaya sing bisa nyebabake dheweke dadi edan, kaya hubungan seks ing papan umum kanthi wedi yen ditemokake utawa kaya bengi kasebut nalika bali saka restoran ing restoran, ing dalan gedhe dheweke kepengin nindakake nalika nyopir tanpa pancen saya alon lan njaluk tulung aku nyetir mobil nganti 150 km saben jam.

Kabeh adegan kudu sampurna lan siyap kanggo tampilake seksual lan fantasi paling gedhe sing dilahirake ing wayah wengi sadurunge.

Saben rapat kaping pisanan, rapat karo wong asing sing endah, petualangan anyar, aku ora ngerti apa sing bakal diarepake.

Saben awan mesthi ana inisiasi sing digawe alon-alon kanggo nemokake rapi sing dirapi kanthi apik, awak sing digunakake kanthi apik lan kanthi alon ditampilake dening striptis sensual sing ndadekke alon-alon nemokake set lingerie seksi sing transisi, wani, transgressif sing dheweke ati-ati milih.

Kepiye nalika dheweke ora sengaja teka ing omahku tanpa menehi peringatan lan mung nganggo jas trench lan boots stiletto ireng, dheweke mung nganggo ...
Sanggama pisanan tegese nguripake aku kanthi cara dhewe, miwiti game seduction lan penyiksaan cilik sing digawe saka ngenteni lan resistensi sing ora kuwat lan banjur nggumunake aku karo game sing luwih dawa utawa dawa sing nyebabake saben wektu diangkut ing kabeh wong sing semangat dheweke bisa uga kepengin banget, dheweke ngerti tenan, dheweke ngerti cara ngrawat pria lan apa sing bakal dipikolehi saka dheweke wiwit remaja.

Dheweke ngerti banget apa khayalan lan kekarepan sing paling ora bisa dikandhakake kanggo pria.
Dheweke ngerti apa sing disenengi wong lanang, wangi apa sing nggawe dheweke mambu, apa sing kudu ditampilake babagan awake dhewe lan carane ditampilake ing wayah rapat lan acara sing penting.

Kontrol obahe awake minangka salah sawijining gamane sing luar biasa, amarga bisa ditrapake dadi protagonis film-film sing disenengi para pria.
Dheweke ngerti cara nggunakake kabeh teknik kasebut kanthi cara superlatif saliyane obsesi kanggo ngontrol adegan, amarga sutradara sing rewel lan apik ngerti kepiye praktik nalika ngarahake para aktor.

Kontrol kula yaiku kesenengane sing sejatine lan kesenenganku yaiku ukuran sing diukur kanggo ngerti lan muji keahliane, dheweke sing menehi utawa ora menehi idin kanggo kesenengan.

Aku ngerti banget meri saka sawetara bocah lanang sing lagi maca saiki, aku uga bakal ora ngerti yen ana liyane kajaba bagean crita kasebut.
Sawise ngatasi kepribadian sing bisa nggawe sampeyan mbayar banget kanggo kabeh kesenengan sing diwenehake dheweke nyebabake aku ilang kabeh.

Wong sing ngerti narsis ngerti banget manawa kabeh sing ditindakake bisa digawe gaweyan sing gedhe lan ati-ati sing ditujokake kanggo nyembah brahala kanggo menehi feed ego sing akeh banget!
Tujuane yaiku supaya bisa menehi tandha, kanggo menehi tandha kanvas ing lukisane karya seni kasebut:

"Sampeyan ora bakal oleh wong kaya aku!",

dheweke biyen ngandhani, sawijining dina aku pungkasane wani menehi wangsulan:

"Muga-muga amarga iku kekarepanku!" 《

Elinga manawa para narsis nyedhiyakake khusus energi saka wong liya lan dadi vampir ravesous salah sawijining sumber sing larang asale saka jinis kanggo nyuda vitalitas mangsane.
Seksualitas sing ngapusi, ngapusi, mateni, adhedhasar eksklusif kanggo provokasi kontrol lan manipulasi.

Yen sampeyan ora wedi karo kepribadian kasebut, kita mung bisa menehi sampeyan: muga-muga sukses!

Miturut Loris Old

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.