Kasedhiyan, manungsa waé lan kualitas

0
olahraga
- Iklan -

Aku bali sawise suwe nulis, aku bali sawise blokir pribadi menyang salah sawijining perkara sing paling daktresnani, lo olahraga lan apa sing diwakili.

Mengkono. Kaya penyerang sing ora weruh lawang maneh lan ilang kapercayan, kaya pemanah sing gumeter sadurunge nembak tembak panah, kaya panulis sing tetep tangane isih ana ing ngarep keyboard lan lembaran tembung wuto.

Dina iki aku bali karo bayangan. Lan aku nindakake iku ing dina nalika sedane bocah lanang dikenang, Gabriel Sandri.

Umure 26 tahun ora usah ditinggal, bocah lanang/wong sing ngetutake nafsune.

- Iklan -

Lan aku mikir Passion ora bakal bisa dudu alibi utawa kaluputan.

Passion minangka dorongan kanggo sinau ngetutake lan ngurmati apa sing sampeyan tresnani.

Lan yen sampeyan ngormati apa sing sampeyan tresnani, iku dadi bagéan saka sampeyan.

Iku ndadekake kowe kuwat liwat sawijining kekiyatan, iku nggawe sampeyan luwih mbukak liwat sawijining cacat.

Iku mulang sampeyan kanggo ndeleng donya beda.

Ing sawetara minggu kepungkur aku kerep nggunakake tembung Kasedhiyan, Perhatian lan Kualitas.

Aku nindakake kanggo sekelompok nom-noman sing nyoba ngerteni konsep yen tresna apa sing sampeyan lakoni ora mung nyoba nindakake nanging uga ngembangake 3 tembung kasebut. sijine dhewe ing layanan saka Passion Panjenengan.

- Iklan -

Ngembangake kanthi persamaan praktis lan non-teoretis sing ngisi Passion kaya bal sing mumbul lan aja ditinggalake ing udhara kaya gelembung sabun. Dheweke menehi inti, menehi tanggung jawab.

Sijine kasedhiyan obliges sampeyan kurban, kanggo nambah supaya luwih nemu gaweyan lan partner utawa mungsuh.

Menehi Kawigatosan minangka asil saka Tekad kanggo nggayuh tujuan, komitmen amarga wektu sing ditindakake lan ora ilang.

Nggolek kualitas kanggo seneng-seneng liyane, kanggo nggawe Passion malah kuwat lan kanggo aspire kanggo nggawe luwih gedhe.


Banjur aku mikir babagan pentinge nggawe kesalahan nalika nindakake perjalanan iki lan kepiye mutusake supaya ora dadi piyambak nalika nindakake.

Kesalahan, perbandingan, clash, refleksi, sharing. Dalan sing apik sing nggawe wong luwih apik.

Le hubungan iku stopkontak Passion ing pangertèn sing paling rumit amarga nuduhake apa sing sampeyan tresnani iku salah siji sing paling angel lan apik kanggo nindakake.

aku metu kanthi Identitas lan Perwakilan. Wong-wong sing ngetutake Passion pengin lan kudu golek papan, wektu lan papan perlindungan kanthi sakabehe sing ngenali lan makili dheweke, omah kanggo mbela, jam kanggo nglampahi, ngrangkul sawise kalah.

Muga-muga bisa pulih kanthi cepet.

Aku wis duwe soko ing tong minyak.

 

 

Artikel kasebut Kasedhiyan, manungsa waé lan kualitas Saka Olahraga lair.

- Iklan -