Karo Antonio Conte, Jumlah bakal bali maneh

0
Antonio Conte
- Iklan -

Karo Antonio Conte akun nambah. Tansah. Inter Scudetto yaiku Scudetto.


Aku ngakoni marang kabeh pamiarsa Musa News manawa aku yaiku ngetung. Dudu penggemar Inter, nanging pancen, Contiano DOC. Antonio Conte saka Lecce yaiku quintessence pelatih bal-balan. Keluwen kanggo menang sing menang, kemampuan kanggo ngerti carane nyiyapake pertandingan ing meja lan bisa ngganti nalika kerja. Kaya dene bidan memori Socratic, sampeyan ngerti kanggo ngekstrak paling apik saka saben pemaine. Aku asale, jarene "getih metu saka turnip", Ing Antonio Conte iki minangka Maestro. Bujang

Dheweke mesthi ora apikan. Sawetara sikap ngganggu banget, kayata rumangsa dikepung karo mungsuh sing ngelak getihe, sing terus-terusan ambush ndeleng dheweke tiba kalah. Nanging saka sikap kasebut korban dheweke nggawe kekuwatan, menehi pikirane lan malih dadi energi vital sing banjur bisa ngirim, kanthi cara sing luar biasa, marang para pemaine. Kanthi cara iki, kabeh wong rumangsa melu perang nglawan wong liya, sing mung pengin ndeleng dheweke, lan time, dikalahake. Kanthi tembung sing ora apik iki filsafat dening Antonio Conte. Filsafat sing menang.

Persis kanggo Antonio Conte iki sing paling apik. Amarga bisa ngirim kepinginan kanggo menang nglawan kabeh wong lan kabeh wong, sing nyeselake rasa kesel, berkorban, bakal mbuktekake manawa wong kasebut ora kalah karo sapa wae. Dheweke ora bakal dadi pemain Juventus maneh, nanging mesthine moto Bonipertian: "Menang ora penting, mung sing pentingYaiku soko sing mili ing getih lan minangka bagean saka DNA ireng lan putih sing ora bisa diilangi. DNA kasebut sing ditemtokake dening mantan presiden Inter Massimo Moratti ala lan iki bakal ngidini dheweke, dina iki, bisa bungah bareng karo para penggemar neroazzurri liyane.

- Iklan -
- Iklan -

Scudetto bali menyang Milan sing ireng lan biru

Antonio Conte

Saiki dheweke wis nggawa Scudetto menyang Inter Milan sawise sewelas taun ngenteni. Inter Milan sing dadi Antonio Conte, nganti rong taun kepungkur, mung "maling hunchbacked lan gambler". Kaendahan bal-balan lan pancen ora rasional lan ora wajar yaiku. Mengko nganti wingi mungsuhmu, kanthi olah raga, dadi idola sampeyan, mung ganti klambi sing normal, normal. Ing wayahe sampeyan lali babagan jaman biyen, amarga, saiki sing penting mung saiki lan mbesuk.

Antonio Conte, saiki wis dadi pahlawan, amarga matur nuwun amarga dheweke ora bisa tahan, kanggo para penggemar Inter lan para penggemar tim liyane, hegemoni Juventus suwene sangang taun wis diganggu. Antonio Conte sukses lan dadi kemenangan sejarah lan hubungane karo Juventus rampung kanthi pasti. Kanggo para penggemar Juventus, bakal dadi susah banget yen Inter menang karo Antonio Conte ing bangku cadangan, kanthi Giuseppe Marotta minangka CEO lan, bisa uga Arturo Vidal lagi ana ing lapangan.

Nanging, bisa uga kanggo penghiburan parsial, bisa uga ana kasunyatan manawa kabeh iki bisa uga diwaca minangka konfirmasi manawa Andrea Agnelli, sawetara taun kepungkur, pancen pas milih Giuseppe Marotta minangka pimpinan utama manajemen Juventus lan Antonio Conte minangka pelatih. Lan sapa sing menang ing lapangan ora mesthi a maling matrikulasi Mesthi wae ora ana panglipur sing gedhe, nanging saiki ora ana sing luwih apik. Dadi, aku seneng banget marang Antonio Conte.

Artikel dening Stefano Vori

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.