Kain trendi kanggo tampilan sing sampurna 2021

0
Kain trendi 2021
- Iklan -

Wayahe pungkasane teka kanggo ganti lemari klambi lan isi lemari klambi katon sampurna kanggo musim iki, penampilan sing sampurna amarga mode kudu musim semi / musim panas 2021.

Antarane tren anyar fashion sing wis ditemokake ing catwalk paling anyar (fisik utawa virtual), kain kanthi kepribadian sing kuat lan ceria, nggawe kain tradisional liyane; lan saiki wis teka ing toko lan toko online omah modis, dheweke ora mung bakal nemtokake tren musim iki, nanging bakal menehi kita kesempatan kanggo miwiti pilihan klambi sing cocog karo tampilan saben dinane.

Nanging kain apa sing bakal dipilih kanggo sing iki Musim semi / Musim Panas 2021? Ayo langsung ndeleng sawetara klambi sing bisa inspirasi kanthi cara ekonomi lan murah.

Satin

Saka tembung kriya "nyukur" amarga nuduhake kain sing alus, seragam lan dicukur, sing dipikolehi nganggo tenunan satin, kain mengkilat ngasilake, nganggo sutra utawa sing padha.

- Iklan -

Chanel, N21 lan Giorgio Armani, antara liya, wis nutupi rok, jaket e soprattutto pantaloni e kathok cendhak, gaya anyar tren musim semi musim panas 2021. alus lan seksi!

Cetakan: Tie Dye

Klambi sing dicithak mesthi dadi kenek. Musim iki kita bakal nganggo Tie Dye, keunggulan cetakan eksotik lan hippie, cetakan psychedelic warna-warni sing kita kira bisa ngilangi pirang-pirang taun kepungkur.

Tren pewarna dasi pisanan ditampilake ing catwalk pertunjukan mode musim semi-musim panas 2018, saka Michael Kors nganti Chanel, saka Roberto Cavallia Proenza Schouler, saka Msgm menyang Attico, lan banjur pindah langsung menyang lemari pakaian It Girl.

Antarane pengaruh sing nganggo klambi pewarna dasi yaiku juara gaya kayata Chiara Ferragni lan Jeanette Madsen, lan uga bintang-bintang kaliber Bella Hadid wis kena pengaruh kena pengaruh gaya hippie sing dipertanyakan.

Cetakan: Kembang

Wenehi mini dress kanggo sing maxi, saka rok kabeh bralette, jelas cetakan kembang ora bisa ilang: kembang mawar, aster, aja lali aku. Kanggo tampilan bucolic sing sejati, campuran warna sing kuat.

Payet

Kain tanpa wates, payet tetep dadi kain komplot, campuran seduction sing digabung karo sensualitas lan refinement ..

- Iklan -

Musim semi iki bakal dipakai set terkoordinasi, klambi, klambi lan bakal dadi protagonis absolut saka tampilan sing paling apik.


Saiki payet bisa nganggo klambi sing nyaman lan ora resmi. Ing Lookiero, disaranake sampeyan tambahake kain sore iki ing wayah awan, kanthi potongan kasual kaya kaos karo pesen utawa rok sing diobong.

Crita cekak babagan sequin

Asal-usul payet kasebut bisa dingerteni saka jeneng ing basa Inggris, utawa 'sequin', tembung sing asale saka 'zecchino', koin Venesia 1500. Nyatane, nalika semana, koin kasebut dijahit ing sandhangane supaya ora kanggo ilang: saka kene jenenge.

Nanging, mengko, koin iki dadi dekorasi lan diganti disk logam.

Mung ing dekade pertama taun 1900Nanging, sequin nyata sing pisanan ditemokake, digawe pisanan karo gelatin banjur plastik.

Banjur, miturut sawetara, difusi kasebut amarga ditemokake Makam Tutankhamen, ing taun 1922: ing antarane sandhangan firaun, nyatane, ana dekorasi cakram logam sing padha karo payet.

Sing terakhir, mula ora kudu bingung karo rhinestones, kristal teroksidasi sing diciptakake dening tukang perhiasan Austria, George Frederic Strass, barang-barang bercahaya sing wiwitane dirancang kanggo ngganti permata banjur dadi dekorasi klambi.

Tansah dianggep minangka bahan sing bisa digunakake kanggo gaun sore, amarga lintang-lintang musik kayata Liza minelli, Whitney Houston, Michael Jackson, David Bowie a Elton John dheweke ganti dadi seragam sing disenengi kanggo pagelaran panggung nganti ngukir papan khusus nalika tuwuh musik disko lan diskotik.

Ana akeh penata gaya sing digunakake: ing ngarep Italia, katon apik Enrico Coveri sing ndadekake fitur estetika sing khas.

- Iklan -

NINGGAL KOMENTAR

Ketik komentar sampeyan!
Ketik jeneng sampeyan ing kene

Situs iki nggunakake Akismet kanggo nyuda spam. Temokake cara data sampeyan diproses.